A53 tavsiye ama başka markalara bakılabilir.
A53 nasıl 12 bin tl hocam?A53 12 bin TL, A23 7 bin TL. İkisi arasından tabii ki A53 fakat tam bütçenizi belirtirseniz daha rahat yardımcı oluruz.
Teknosa, Vatan vb. yerlerde 11-12 bin civarına gördüğüm için öyle yazdım, pek detaylı bakmadım. Attığınız linkte 10 bin TL, yine A23 ile aralarında 2-3 bin TL fark olmuş oluyor yani. O yüzden konuyu açan arkadaşın bütçe belirtmesini beklemek en mantıklısı olacaktır.A53 nasıl 12 bin tl hocam?
![]()
Samsung Galaxy A53 128 GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy A53 128 GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
10-11 k arasıSamsung A53 tabii ki hocam. Bütçeniz nedir?
10-11 k arasıA53 12 bin TL, A23 7 bin TL. İkisi arasından tabii ki A53 fakat tam bütçenizi belirtirseniz daha rahat yardımcı oluruz.
10-11 k arası reisTeknosa, Vatan vb. yerlerde 11-12 bin civarına gördüğüm için öyle yazdım, pek detaylı bakmadım. Attığınız linkte 10 bin TL, yine A23 ile aralarında 2-3 bin TL fark olmuş oluyor yani. O yüzden konuyu açan arkadaşın bütçe belirtmesini beklemek en mantıklısı olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.