Galaxy A54 128 GB vs A34 256 GB

Elmitroth

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler,
iPhone 7'yi yeterince eskittikten sonra yoluma Android ile devam etmek istiyorum. Bütçem ise yukarıdaki telefonlara kadar çıkabiliyor.
Oyun oynayan birisi değilim. Günlük kullanım için işimi görecek telefon arıyorum.
Benim için kamera, oyun oynamaktan daha önemlidir.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler,
iPhone 7'yi yeterince eskittikten sonra yoluma Android ile devam etmek istiyorum. Bütçem ise yukarıdaki telefonlara kadar çıkabiliyor.
Oyun oynayan birisi değilim. Günlük kullanım için işimi görecek telefon arıyorum.
S20 FE öneririm hocam. ama buradan derseniz A54. S20 FE hepsini kamera yönünden geçiyor.

İyi günler,
IOS' yolunda devam edip kesinlikle o fiyata 2. el XS/MAX almalısın. Kamera konusunda tokatlar. Üstüne elinde altın gibi değerlenen cihazın olur. @566156 , Sen ne düşünüyorsun?

En temizi S20 FE bence. Ama yazılım da önemliyse A54 alacaksın mecbur. Zaten 128 GB yeteceğini düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. İkisinin de yerine S20 FE öneririm ama ikisi arasından kesinlikle A54.

IOS' yolunda devam edip kesinlikle o fiyata 2. el XS/MAX almalısın. Kamera konusunda tokatlar. Üstüne elinde altın gibi değerlenen cihazın olur. @566156 , Sen ne düşünüyorsun?

İkinci el iPhone konusunu da araştırdım. Yaşadığım yerde fazla bir seçenek bulamadım
Kamera önemliyse S20 FE almalısın ama pil, yazılım desteği gibi şeylerden feragat etmelisin.

Bence A54 tercih edebilirsin.
.

Yorumlarınız için teşekkürler. Yazılımın güncel olmasını tercih ediyorum, bu yüzden s20 fe’yi seçeneklerin arasından eledim. Android telefonlarla da uzun bir zaman geçirdim. Arayüzün akıcı olmasını istiyorum, araştırdığım kadarıyla Samsung bu işin iyisini yapıyor.

@Elmitroth şunu da söyleyelim S20 FE o bütçede kamerada rakipsiz. İkinci elde bile neredeyse rakibi kalmadı. iPhone 11'i rahat bir şekilde aşıyor. O bütçede ikinci el 11 bile kalmadı.
İkinci elde S21 - S21 FE bulunabiliyor. Bunlar harici rakipsiz.
Yazılım güncellemesi almamasının tek olumsuz yani yeniliklerden mahrum kalmak olacak. Ha ben takıntılıyım derseniz (ben de öyleyim) A54 alabilirsiniz, güzel cihazdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı