Galaxy A55 5G One UI 7 nasıl yüklenir?

Lyd19011

Hectopat
Merhaba telefonum A55 5G One Ui7 Türkiye'ye gelmediğini biliyorum, betayı da indiremiyorum ama YouTube'da gördüğümde insanlar programlar aracılığı ile.
Bilgisayardan bir şeyler yapıp telefonlarına One UI 7 kuruyorlar ben de One UI 7 kurmak istiyorum telefonuma. Nasıl kurabilirim? Forumda A55 5G için One UI 7 dosyaları buldum ama hiçbir şey anlamadım. Kurmasını bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? Telefonla ilgili oluşabilecek tüm sorumluluğu kabul ediyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Merhaba telefonum A55 5G One Ui7 Türkiye'ye gelmediğini biliyorum, betayı da indiremiyorum ama YouTube'da gördüğümde insanlar programlar aracılığı ile.
Bilgisayardan bir şeyler yapıp telefonlarına One UI 7 kuruyorlar ben de One UI 7 kurmak istiyorum telefonuma. Nasıl kurabilirim? Forumda A55 5G için One UI 7 dosyaları buldum ama hiçbir şey anlamadım. Kurmasını bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? Telefonla ilgili oluşabilecek tüm sorumluluğu kabul ediyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Beta olduğu için telefon kasabilir bir de Türkiye'ye gelmesini bekle

Aktif kullandığım telefonda One UI 7 bulunmakta. Hala kurmayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250521_005710_Settings.jpg
    Screenshot_20250521_005710_Settings.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ediyorum XDA forumdan bakıp kurdum cihazın garantisi gitti mi peki? Costum ROM mu oluyor bu anlaamadım. Hiçbir sorun yaşamadım bug vs. çok iyi.

Hayır cihazınız teknik olarak garanti dışı kalmadı, sadece resmi bir yazılımı manuel olarak kurdunuz. Knox kilidi çarpanı 0x0 olduğu zaman garanti içi olur cihazınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı