Galaxy A55 alınır mı?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
SE 2. nesilden geçeceğim çok yavaşlamaya başladı ve şarj tutmuyor şarj makinesına bağlı yaşıyorum.
Aklımda A55 var yurt dışından alacağım ucuza gelecek yani sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
SE 2. nesilden geçeceğim çok yavaşlamaya başladı ve şarj tutmuyor şarj makinesına bağlı yaşıyorum.
Aklımda A55 var yurt dışından alacağım ucuza gelecek yani sizce alınır mı?

Alınır ben hiç sıkıntı yaşamadım bir kaç olmuştur herhalde kullanmaya başlayalı benim.

Ben de almayı düşünüyorum. Fiyatına göre özelliklerri çok güzel geliyor.

A55 ve A54 serisi şuan Reddit'te çoğu kullanıcı 1 1.5 yıllık kullanımdan sonra yavaşlama ve kasma sorunları olduğunu söylüyorlar. Ben olsam Nothing 2a alırdım.

Edit: Eğer kamera anlamında da bir beklentiniz varsa A serisine hiç bulaşmayın kameraları tatmin etmiyor.

Son düzenleme:
Evet maalesef öyle, A51 veya A52 çok güzel telefonlar olsa da A55 başarısız...

Hocam aslında bu telefon beni 1 sene idare etsin yeter sonrasında IPhone'dan devam edeceğim şimdilik işlerden dolayı şarjım yetişmiyor o yüzden büyük bataryalı bir şey bakıyorum.

Hocam aslında bu telefon beni 1 sene idare etsin yeter sonrasında IPhone'dan devam edeceğim şimdilik işlerden dolayı şarjım yetişmiyor o yüzden büyük bataryalı bir şey bakıyorum.
O zaman kesin 2a'ya bakın derim. Hem daha ucuz sayılır hemde yazılım olsun batarya olsun kamera olsun yormaz. 4 veya 3 Android güncellemesi alacak yanlış hatırlamıyorsam köşenizde dursun eğer main telefonunuz bozulursa diye.

Üstat daha önce hiç duymadım bu markayı. Reeder gibi olmasın bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…