Galaxy A56, Honor 400 ile takas edilmeli mi?

580924

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul Başakşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM 512GB SSD RTX 4050 6GB 140W CORE İ5 12500H
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 2 ay önce KVK garantili Samsung A56 aldım.

Kırık ve pert S10+'tan geçtim bu cihaza. (S10+ kırılmasaydı kullanıcaktım çok memnumdum çoğu yerde A56'dan iyiydi.)

İlk aldığımda kasma vardı ancak telefon gittikçe açıldı ve şimdi hızlı. Pili de güzel. Ekranda. Kamera fiyatına göre iyi işte. Malzeme de premium. Ancak, One UI 8 ile Bootloader kalıcı kapandı. Yani Custom ROM atamıyorum. Bana Honor 400 önerdiler ancak malzeme kalitesi ve güncelleme desteğinden, ek olarak arayüz güzelliğinden A56 tercih ettim. Ancak Honor 400 kamera olarak vs daha iyi.

Bu cihaz temiz kullanmayla kaç sene gider? Pişman eder mi? Honor 400 ile takasa girilmeli mi?

Custom ROM atmalık bir durum yok zaten telefonun uzun süre güncelleme desteğine sahip.

Honor 400 ile takasa girilmeli mi?
Ne kadar üzerine vereceksin?

Bence gerek yok.

Bence Honor 400 ile kalabilirsiniz.

Kamera olarak da abartılacak bir durum yok. Ana kamera performansları birbirine çok yakın. Zoom performansında fark yaratıyor Honor 400. Ana kamera tarafında da her ikisinin birbirini geçtiği durumlar olabiliyor ama genel olarak Honor 400 de detay kalitesi biraz daha iyi yüksek MP etkisiyle. Video tarafında da A56 üstün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…