Galaxy A7 2017 kendi kendine kapanıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün telefon biraz ıslandı. Şarj yeri nemli ikazı verdi, hemen kuruttum telefonu. 1-2 saat sonra telefon kendi kendine kapandı. Açtım 5-10 dakika oynadım tekrar kapandı. Sonra bir daha kapandı. Telefon kapanırken birden kapanıyor. Yani herhangi bir Samsung yazısı çıkmadan direk siyah ekran verip kapatıyor. Şahsen ıslandığı için olduğunu çok düşünmüyorum çünkü telefon hem su geçirmez hem de daha önce de ıslandı. Virüs falan bulaşmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryası orjinal mi dostum? Neden sordum diyecek olursan başka bir telefonda yaşadığım olayda batarya değerleri tutmuyor diye direk kapanıyordu telefonum. Orjinal alarak çözmüştüm.

Bataryası orjinal mi dostum? Neden sordum diyecek olursan başka bir telefonda yaşadığım olayda batarya değerleri tutmuyor diye direk kapanıyordu telefonum. Orjinal alarak çözmüştüm.
Evet orijinal.
Batarya'dan kaynaklı kapanabiliyor. Orjinal ROM'mu kullanıyorsunuz?
Kendim herhangi bir şey yapmadım. Çok fazla anlamam zaten bu işlerden. 5 dakika önce telefona hard reset attım ama sorun hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…