Peki ben bu ROM'u kursam, cihaza herhangi bir zarar verir mi? Brick falan olur mu? Türkiye ROM'unu hiçbir yerde bulamadım. Servise verirken Türkiye ROM'unu nasıl yüklerim? Cevaplarınız için teşekkürler.Rusya ROM'u ile servise götürürsen cihazı sorun olabilir. Tekrar Türkiye ROM'u kurman gerekir. Başka bir sorun olmaz. Bir de Rusya'daki FD modeli. Ben F koduna sahip bir ROM kurmanı tavsiye ederim
Örneğin; Download firmware: A700FXXU2BOH1_A700FXEF2BOH1_XEF
Bunu indirirken de Samfirm Tool aracından yararlanmalısın. Hız sınırı olmadan indirme yapılabiliyor Sammobile sunucusundan bu araç ile.
http://forum.xda-developers.com/att...8dcfc75a6a3&attachmentid=3445842&d=1440092901
Daha önce ODIN ile ROM kurmadıysanız dikkatli olmalısınız. Flash sırasında kablonun vs. çıkmamasına özen göstermeniz gerek. Herhangi bir zararı yoktur.Peki ben bu romu kursam, cihaza herhangi bir zarar verir mi? Brick falan olur mu? Türkiye romunu hiç bir yerde bulamadım servise verirken Türkiye romunu nasıl yüklerim? Cevaplarınız için teşekkürler.
Türkiye ROM'u yoksa Sammobile'da, ROM'a kendimiz ulaşmamız lazım. SmartSwitch/Kies'ten Firmware'e erişim sağlanabiliyor. İsterseniz müsait bi zamanda rehber hazırlayabilirim.Türkiye ROM'unu hiçbir yerde bulamadım. Servise verirken Türkiye ROM'unu nasıl yüklerim?
Daha önce çoğu kez ROM kurdum ama bu telefon hakkında hiçbir şey yok. O sebeple tereddütte kaldım.Daha önce ODIN ile ROM kurmadıysanız dikkatli olmalısınız. Flash sırasında kablonun vs. çıkmamasına özen göstermeniz gerek. Herhangi bir zararı yoktur.
Hazırlarsanız sevinirim. Ben ve forumdaki çoğu arkadaşa yardımcı olabilir. Teşekkür ederim.Türkiye ROM'u yoksa Sammobile'da, ROM'a kendimiz ulaşmamız lazım. SmartSwitch/Kies'ten Firmware'e erişim sağlanabiliyor. İsterseniz müsait bi zamanda rehber hazırlayabilirim.
Türkiye ROM'una dönmek istersem ne yapıcam?Sammobile' da romun sayfasında aşağıda anlatılıyor kurulum aşamaları. İçiniz rahat olsun herhangi bir sorun çıkmayacaktır. Dediğim gibi 1 hafta önce kurdum A7' ye Rusya ROM' unu şuanda sorunsuz çalışıyor. Flash işlemi zaten 2 dakikayı bulmuyor.
---
Düzeltme : Fransa ROM' u kurmuşum telefonun sahibi bilgi verdi az önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.