Galaxy A7 Güncelleme sorunu

Ataş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilindiği gibi Samsung Galaxy A7 'ye ülkemizde güncelleme gelmedi. Ben bu cihaza Rusya romunu kursam sorun olur mu? Model numaralarında farklılıklar var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

O konuda bilgim yok fakat bana sorarsan A serisi alarak hata etmişsin Samsung S serisinden ve Note serisinden başka telefonlara bakmıyor.

Rusya ROM'u ile servise götürürsen cihazı sorun olabilir. Tekrar Türkiye ROM'u kurman gerekir. Başka bir sorun olmaz. Bir de Rusya'daki FD modeli. Ben F koduna sahip bir ROM kurmanı tavsiye ederim

Örneğin; Download firmware: A700FXXU2BOH1_A700FXEF2BOH1_XEF

Bunu indirirken de Samfirm Tool aracından yararlanmalısın. Hız sınırı olmadan indirme yapılabiliyor Sammobile sunucusundan bu araç ile.

http://forum.xda-developers.com/att...8dcfc75a6a3&attachmentid=3445842&d=1440092901
Peki ben bu ROM'u kursam, cihaza herhangi bir zarar verir mi? Brick falan olur mu? Türkiye ROM'unu hiçbir yerde bulamadım. Servise verirken Türkiye ROM'unu nasıl yüklerim? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ben bu romu kursam, cihaza herhangi bir zarar verir mi? Brick falan olur mu? Türkiye romunu hiç bir yerde bulamadım servise verirken Türkiye romunu nasıl yüklerim? Cevaplarınız için teşekkürler.
Daha önce ODIN ile ROM kurmadıysanız dikkatli olmalısınız. Flash sırasında kablonun vs. çıkmamasına özen göstermeniz gerek. Herhangi bir zararı yoktur.

Daha önce ODIN ile ROM kurmadıysanız dikkatli olmalısınız. Flash sırasında kablonun vs. çıkmamasına özen göstermeniz gerek. Herhangi bir zararı yoktur.
Daha önce çoğu kez ROM kurdum ama bu telefon hakkında hiçbir şey yok. O sebeple tereddütte kaldım.
Türkiye ROM'u yoksa Sammobile'da, ROM'a kendimiz ulaşmamız lazım. SmartSwitch/Kies'ten Firmware'e erişim sağlanabiliyor. İsterseniz müsait bi zamanda rehber hazırlayabilirim.
Hazırlarsanız sevinirim. Ben ve forumdaki çoğu arkadaşa yardımcı olabilir. Teşekkür ederim. :)

Sammobile' da romun sayfasında aşağıda anlatılıyor kurulum aşamaları. İçiniz rahat olsun herhangi bir sorun çıkmayacaktır. Dediğim gibi 1 hafta önce kurdum A7' ye Rusya ROM' unu şuanda sorunsuz çalışıyor. Flash işlemi zaten 2 dakikayı bulmuyor.

---
Düzeltme : Fransa ROM' u kurmuşum telefonun sahibi bilgi verdi az önce.

Sammobile' da romun sayfasında aşağıda anlatılıyor kurulum aşamaları. İçiniz rahat olsun herhangi bir sorun çıkmayacaktır. Dediğim gibi 1 hafta önce kurdum A7' ye Rusya ROM' unu şuanda sorunsuz çalışıyor. Flash işlemi zaten 2 dakikayı bulmuyor.

---
Düzeltme : Fransa ROM' u kurmuşum telefonun sahibi bilgi verdi az önce.
Türkiye ROM'una dönmek istersem ne yapıcam?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı