Galaxy A7 Telefon Yavaşlama ve Sarj Sorunu

Canerb

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım.
Samsung Galaxy A7 Telefonumu 6 aya yakındır kullanıyorum ve oldukça memnunum lakin son 2 gündür boş durduğu halde sarjı bitiriyor ve telefonun kendisinde bir yavaşlık havaları esiyor. Aklıma gelen bir kaç sorun var ;
-Telefon çok dolu format edelim.
-Virüs girmiş, yazılım bozulmuş vs. Önceki telefonumda benzer bir sorun yaşamıştım.
Enerji tüketiminde senkronizasyonlara bağlı bir durum yok facebook %3 harcıyor diğer uygulamalar dahil bile değil, en fazla tüketimi %27 ile Google Play Hizmetleri yapıyor %23 de ekran harcıyor fakat ekran telefon ekranı kapalı iken çalışmıyor ilelebet.
Format atmayı denedim fakat telefon içinden fabrika ayarlarına çevirmiyor. Tuşa basıyorum tıklamıyor. Kies 3 üzerinden yapmayı denediğimde ise Kies 3 ilk görmedi ve kaldırıp tekrar yüklediğimde ise uzun süre bağlanılıyor çıkıp hata veriyor ve USB aracılığıyla PC'ye bağlanmıyor.
Hard Format atıcam fakat bir yanım da bu sorunun yazılım bozukluğundan ve bu şekilde format atsam bile sorunun çözülmeyeceğini ancak servise vermem gerekebileceğini düşünüyorum.

Görüşleriniz önemli teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…