E erddddeeeeemmm Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Samsung Galaxy A70 şarja takılı değilken açılmıyor. Şarja takıyorum açma düğmesine basılı tutuyorum Galaxy A70 logosu geliyor sonra takılı kalıyor. 40 yıl beklesende ilerlemiyor.
Samsung Galaxy A70 şarja takılı değilken açılmıyor. Şarja takıyorum açma düğmesine basılı tutuyorum Galaxy A70 logosu geliyor sonra takılı kalıyor. 40 yıl beklesende ilerlemiyor.
Toprak Elagöz Picopat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 996 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2025 #2 erddddeeeeemmm dedi: Samsung Galaxy A70 şarja takılı değilken açılmıyor. Şarja takıyorum açma düğmesine basılı tutuyorum Galaxy A70 logosu geliyor sonra takılı kalıyor. 40 yıl beklesende ilerlemiyor. Genişletmek için tıkla... Batarya değiştirmeyi denediniz mi?
erddddeeeeemmm dedi: Samsung Galaxy A70 şarja takılı değilken açılmıyor. Şarja takıyorum açma düğmesine basılı tutuyorum Galaxy A70 logosu geliyor sonra takılı kalıyor. 40 yıl beklesende ilerlemiyor. Genişletmek için tıkla... Batarya değiştirmeyi denediniz mi?
E erddddeeeeemmm Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 Toprak Elagöz dedi: Batarya değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayıırr
Toprak Elagöz Picopat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 996 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2025 #4 erddddeeeeemmm dedi: hayıırr Genişletmek için tıkla... Deneseniz iyi olur hocam
E erddddeeeeemmm Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #5 telefonu açmayı başardım ama açılıyor şarjı 0 olduğu için kapanıyor hemen kapalıyken o şimşek işareti çıktığındada şarj olmuyor ama açılınca şarj oluyor
telefonu açmayı başardım ama açılıyor şarjı 0 olduğu için kapanıyor hemen kapalıyken o şimşek işareti çıktığındada şarj olmuyor ama açılınca şarj oluyor