Galaxy A70 vs Galaxy S10E

Xiaomi ile ilgili hangi sorunları duydunuz mesela?
Birkaç yerde ve bu forumda okumuştum dokunmatik ile ilgili kendi kendine basma algılamama problemleri var arayüzde problemler var demişlerdi bir de patlıyor vs. demişlerdi onu kulak arkası ettim tabii patlayacaksa samsung da apple da patlar. Tabii sadece duyum bunlar ve öğrenci olduğum için risk almak istemedim ekstra olarak markaya da pek ısınabilmiş değilim.

3 senedir Xiaomi kullanıyorum (Mi 6, Mi 8SE, Mi 9T) böyle bir sorun yaşamadım. Arayüzünde birkaç ufak yazılımsal problem var ama düzeltilir. Kesinlikle öneririm

3 senedir Xiaomi kullanıyorum (Mi 6, Mi 8SE, Mi 9T) böyle bir sorun yaşamadım. Arayüzünde birkaç ufak yazılımsal problem var ama düzeltilir. Kesinlikle öneririm
Aslında şimdi özelliklerine baktım Mİ9T ile karşılaştırdım A70’i Mİ9T daha üst özelliklere sahip. Acaba ROM ve Root atılarak arayüzü stock androide çevirsek iş görür mü ya da becerebilir miyim bilemiyorum.

Eğer bulabilirseniz stock android kullanan Nokia 7 Plus öneririm

S10e çok daha üstün bir model. A70 modeli de beklentilerini karşılar. Oyun oynamayan biriysen daha ucuz olan Xiaomi modellerine geçmeni öneririm. Note 8 ve Note 8 PRO modeli de gayet işini görür.
Anladım hocam sağolun. Tereddütüm Xiaomi uzun vadede sorun çıkarır mı sorusuydu ancak bu kadar insan öneriyorsa listeme ekledim Mİ9T modelini. Alacağım zaman hangisi daha uygun fiyatta ise onu alacağım ya da bütçeyi tamamen harcama imkanı olursa S10e.

Kronik değilse tercih edilebilir o halde hocam. Öğrenci olduğum için biraz fazla didikliyorum çünkü uzun süre kullanmak hedefim ve ekonomik şartlar belli. Peki bu cihaza stock android kurabilir miyim?
MIUI gibi bir arayüz varken saf Android kurmak saçma olur belki garanti bittiği zaman saf Android tabanlı ROM ile kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…