XDA forumu gördüm ama forumda bir sürü rom paylaşılmış hangisini seçmem gerektiğini anlayamadım. Buradan alınıyor sanırım hangisini almam gerek Android 13 için?
Bir de bir konuda böyle bir mesajla karşılaştım bir sorun çıkarır mı rom kurmam?
/* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features included in...
Attığım PixelExperience kurulum dosyası biraz farklı onun nasıl kurulduğuna dair bir kaynak bulamadım.
Onun yerine PixelExperience 13 Plus olanını kurdum bayağı tecrübe ettim kurulum aşaması sırasında en az 15 defa format at kur falan yapmışımdır.
VoLTE/VoWIFI yok sadece öneririm sade ve şık bir tasarımı var.
Bu arada hangi kamera uygulamasını kurarsan kur arka kamera 8 MP ön 5 MP olarak algılıyor ama stock ROM'a göre ahım şahım bir kamera performansı farkı yok bu olayı araştırdım ROM kuran çoğu kişide böyle imiş şahsen ben zaten cihazın 32 MP kameraya sahip olduğuna inanmıyorum.
Kaynak : Galaxy A70 has 8MP Main camera and not 32MP? Attention everyone
/* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features included in...
/* * I'm not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed (like it did for me...). * Please do some research if you have any concerns about features included in the...
xdaforums.com
Attığınız ROM'da LineageOS'un önceki sürümlerine nazaran birkaç tane daha özellik çalışmıyor fakat öyle çok da önemsenecek şeylerde değil.