thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2020 #1 Yakından inceleyen oldu mu? Önerir misiniz? İşlemcisi, pili yeterli mi?
B BoluBeyi1441 Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 947 Çözümler 3 8 Mart 2020 #2 Bana göre yeterli A51 bile ihtiyaçlarını karşılar.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2020 #3 BoluBeyi1441 dedi: Bana göre yeterli A51 bile ihtiyaçlarını karşılar. Genişletmek için tıkla... Bluetooth sorunu varmış sanırım ama yazılımsaldır diye düşünüyorum.
BoluBeyi1441 dedi: Bana göre yeterli A51 bile ihtiyaçlarını karşılar. Genişletmek için tıkla... Bluetooth sorunu varmış sanırım ama yazılımsaldır diye düşünüyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2020 #4 İyi telefon, Redmi Note 9 serisi 12 Mart'ta tanıtılacak o modelleri de bekleyebilirsin.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2020 #5 Samsung'un orta seviye telefonlarını tavsiye etmiyorum. Xiaomi modelleri orta seviyede alınabilir. Üst seviyede Samsung tercih edilmeli.
Samsung'un orta seviye telefonlarını tavsiye etmiyorum. Xiaomi modelleri orta seviyede alınabilir. Üst seviyede Samsung tercih edilmeli.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2020 #6 Cruslan dedi: Samsung'un orta seviye telefonlarını tavsiye etmiyorum. Xiaomi modelleri orta seviyede alınabilir. Üst seviyede Samsung tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. BERWAR dedi: İyi telefon, Redmi Note 9 serisi 12 Mart'ta tanıtılacak o modelleri de bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgi için sağolun. Bilmiyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2020
Cruslan dedi: Samsung'un orta seviye telefonlarını tavsiye etmiyorum. Xiaomi modelleri orta seviyede alınabilir. Üst seviyede Samsung tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. BERWAR dedi: İyi telefon, Redmi Note 9 serisi 12 Mart'ta tanıtılacak o modelleri de bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgi için sağolun. Bilmiyordum.
7 70409 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 811 8 Mart 2020 #7 Cruslan dedi: Samsung'un orta seviye telefonlarını tavsiye etmiyorum. Xiaomi modelleri orta seviyede alınabilir. Üst seviyede Samsung tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum. Samsung S ve Note serisine verdiği önemi diğer serilerine vermiyor.
Cruslan dedi: Samsung'un orta seviye telefonlarını tavsiye etmiyorum. Xiaomi modelleri orta seviyede alınabilir. Üst seviyede Samsung tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum. Samsung S ve Note serisine verdiği önemi diğer serilerine vermiyor.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2020 #8 kaan1840 dedi: Arkadaşa katılıyorum. Samsung S ve Note serisine verdiği önemi diğer serilerine vermiyor. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam.
kaan1840 dedi: Arkadaşa katılıyorum. Samsung S ve Note serisine verdiği önemi diğer serilerine vermiyor. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 9 Mart 2020 #9 Aksine A serisine samsung ciddi önem veriyor artık. Her şey S ve Note serisi değil. Orta segmentteki bu cihazlara ciddi major güncellemeler verdi samsung.
Aksine A serisine samsung ciddi önem veriyor artık. Her şey S ve Note serisi değil. Orta segmentteki bu cihazlara ciddi major güncellemeler verdi samsung.
S Skilinc33 Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 389 Çözümler 3 9 Mart 2020 #10 3300₺ etmez bence, 3000 ve altına inmeli. Mi 9t daha mantıklı şuan.