Galaxy A72 vs Redmi Note 10 Pro

Şefik Mert

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Samsung Galaxy A72.
Samsung Galaxy A52s.
Redmi Note 10 Pro.
Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim?
Ya da başka bir öneriniz mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebini de açıklarsanız sevinirim.🙂
Bu fiyat segmentindeki en iyi telefon gerek donanımsal gerek yazılımsal açıdan. Kamerası gerçekten çok iyi verdiğiniz paranın hakkını alırsınız, yonga seti olarak yine rakiplerine göre gayet iyi,bataryada sizi üzmeyecektir. Kullanım amacınızı sormadım lakin eğer oyun oynarsanız gayet iyi performans gösterecektir, günlük kullanımda fazlasıyla işinizi görecektir.(Alırken snapdragon versiyonunu olmasına dikkat edin aksi halde büyük problem yaşayabilirsiniz.)

Bu fiyat segmentindeki en iyi telefon gerek donanımsal gerek yazılımsal açıdan. Kamerası gerçekten çok iyi verdiğiniz paranın hakkını alırsınız, yonga seti olarak yine rakiplerine göre gayet iyi, bataryada sizi üzmeyecektir. Kullanım amacınızı sormadım lakin eğer oyun oynarsanız gayet iyi performans gösterecektir, günlük kullanımda fazlasıyla işinizi görecektir.(Alırken Snapdragon versiyonunu olmasına dikkat edin aksi halde büyük problem yaşayabilirsiniz.)

Peki ya sizce bataryanın 4500 mAh olması ya da RAM'in 6 GB olması yetersiz gelir mi?

Peki ya sizce bataryanın 4500 mAh olması ya da RAM'in 6 GB olması yetersiz gelir mi?

4500 mAh batarya normal kullanımda bir günü çıkarır işlemci 7nm olduğu için çok fazla enerji harcamaz zaten 25W şarj desteği olduğu için hızlıca doldurabilirsiniz. RAM konusunda gayet yeterli olur zaten işlemci gayet güçlü 6 GB RAM'in size yeteceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi biraz düşürecek olsak öneriniz ne olurdu? 5000 TL civarı olsa mesela. Bütçenin biraz altı veya üstü de olur.

A52 ve M52 modeline de bakabilirsin. A72 fiyatını hak eden bir cihaz değil, A52 alınması gereken model onun yerine. A52 ve M52 modelleri de Note 10 Pro modelinden daha mantıklı seçenekler. A72 fiyatlarına da S20 FE Snapdragon alınmalı.

Bütçeyi biraz düşürecek olsak öneriniz ne olurdu? 5000 TL civarı olsa mesela. Bütçenin biraz altı veya üstü de olur.
Poco X3 Pro. Tam bir oyun telefonu. Diğer şeylerde de işinize yarayabilir. İçinde bulunan sıvı soğutma sistemi ile (diğer telefonlarda var mı bilmiyorum.) daha iyi performans verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı