e7ツ Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 145 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2018 #1 Samsung Galaxy Ace telefonumda Google hesabına bağlanamıyorum. Şifreyi girdikten sonra yine aynı sayfa karşıma çıkıyor. Bu yüzden de Google Play'e giremiyorum. Bu sorunun bir çözümü var mı?
Samsung Galaxy Ace telefonumda Google hesabına bağlanamıyorum. Şifreyi girdikten sonra yine aynı sayfa karşıma çıkıyor. Bu yüzden de Google Play'e giremiyorum. Bu sorunun bir çözümü var mı?
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 25 Temmuz 2018 #2 Play'i silip kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS e7ツ Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 145 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2018 #3 Google Play Store'a bağlanmak için Google ile oturum açılması gerekiyor. Sorun Play Store değil, Google hesabı ile giriş yapılamaması. Artı 0 Eksi
Google Play Store'a bağlanmak için Google ile oturum açılması gerekiyor. Sorun Play Store değil, Google hesabı ile giriş yapılamaması.