Galaxy Ace Güncelleme

ouzhan Srt

Hectopat
Abi meraba videoyu izledim ve sende de olduğu gibi bendede galaxy ace var. Bendeki android sürümü 2.2 ve bu sürümü güncellemek istiyorum. Yardım eder misin?

Bu dediğiniz olmadı o sadece sürüm güncelliyor. Ben ise android sürümünü yükseltmek istiyorum.

KİES ile yükseltmek için *#272*İMEİ# yapıp TUR seçeneğinden sonra fabrikasyon ayarlara dönecektir. Daha sonra güncel KİES sürümü ile telefonunu PC'ye bağla. Yazılım yükseltme desteğini göreceksin. Bu arada Ace için en son Android sürümü 2.3.6 Gingerbread'dır. Başka çıkmamıştır. Kişisel Romlar hariç.

Abi meraba videoyu izledim ve sende de olduğu gibi bendede galaxy ace var. Bendeki android sürümü 2.2 ve bu sürümü güncellemek istiyorum. Yardım eder misin?

Googledan telefonuna uygun son sürüm firmware'ini araştıracaksın. Eğer bulamazsan özele gel site veririm.

Bende İspanya STOCK 2.3.6 var onu öneririm Stabil , ram kullanımı daha az , şarjı daha fazla gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…