Galaxy ace2 Rom, root atmak?

Ses açma tuşu yukarıdan basın, orta tuş, güç kapama/açma tuşuna basın. Hepsine aynı anda basın. Bende de oluyordu ancak İnternet ten araştırdım. Çok iyi videolar var güzel anlatıyorlar

Kardeşim demin yaptım Cw yüklüyordum bugda kalmış gibiydi. Yüklüyorum ilersi gelmiyordu bende batarya çıkarıp takdım CyanogenMod die bir şey var dönüp duruyor.

Cyanogenmod logosu varsa çok uzun zaman bekleyeceksin Yeni açıldığı için olur böyle şeyler. 5-10 dk alabilir. Bende bekledim sende bekle

Bir sorun varsa yarın cevap vereyim

İşlem tamamdır teşekkürler emeğin için çok yordum seni. Lakin Türkçe seçeneği çıkmadı yabancı. Lakin ayarlardan Türkçe yaptım tekrar tekrar teşekkürler.

Google marketi google apps'den mi kuracağım? Video da göremedimde? Geri kalan her şey müthiş.

Evet verdiğim gaps linkinden indirip kurun. Kurulumu yine aynı işlemleri gerektiriyor Önemli değil. Yardımcı olduysam ne mutlu sana ve bana

İyi günler arkadaşlar vermiş olduğunuz
-------------------------------------------------------
Cyanogenmod: Dev-Host - cm-10-20130729-UNOFFICIAL-codina.zip - The Ultimate Free
Google Apps: Goo.im Downloads - Downloading gapps-jb-20121011-signed.zip
Cwm Mod: Dev-Host - Stone_cwm_4.1.2_v5_signed.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
Videoya bakarak kurulumu gerçekleştir Bu kadar... Stabil sürüm bu. Çok hızlanıyor.
İlk önce Cwm yapmanı öneririm Sonra Cyanogenmod ve en son Google Apps kur

-------------------------------------------------------------
yaptım ama nedense sd kartımı görmedi.

Cyanogenmod 11 modu denedim yükledim çok güzel bir yazılım olmuş ama ondada SİM kartım çalışmadı anladım yani.
Düzgün çalışan bir rom varsa 4.1.2 veya üzeri kullanan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…