Ses açma tuşu yukarıdan basın, orta tuş, güç kapama/açma tuşuna basın. Hepsine aynı anda basın. Bende de oluyordu ancak İnternet ten araştırdım. Çok iyi videolar var güzel anlatıyorlar
Kardeşim demin yaptım Cw yüklüyordum bugda kalmış gibiydi. Yüklüyorum ilersi gelmiyordu bende batarya çıkarıp takdım CyanogenMod die bir şey var dönüp duruyor.
İşlem tamamdır teşekkürler emeğin için çok yordum seni. Lakin Türkçe seçeneği çıkmadı yabancı. Lakin ayarlardan Türkçe yaptım tekrar tekrar teşekkürler.
Google marketi google apps'den mi kuracağım? Video da göremedimde? Geri kalan her şey müthiş.
İşlem tamamdır teşekkürler emeğin için çok yordum seni. Lakin Türkçe seçeneği çıkmadı yabancı. Lakin ayarlardan Türkçe yaptım tekrar tekrar teşekkürler.
Google marketi google apps'den mi kuracağım? Video da göremedimde? Geri kalan her şey müthiş.
-------------------------------------------------------------
yaptım ama nedense sd kartımı görmedi.
Cyanogenmod 11 modu denedim yükledim çok güzel bir yazılım olmuş ama ondada SİM kartım çalışmadı anladım yani.
Düzgün çalışan bir rom varsa 4.1.2 veya üzeri kullanan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim.