Simdi denedim de evet sistem erisimi fena degil. Bixby'i acmaya calisirken klavyenin sesle yazmasi acildi onda da Turkce calisti. Daha once yoktu sanirim.
Buds3 Pro komutları Türkçe mi oldu şimdi? Tanıtımda özelliği Galaxy AI olarak tanıttılar fakat Bixby ile entegre çalışıyor. Bana dil paketi gelmediğinden deneyemiyorum.
Bixby'e en az 1 yıl daha Türkçe beklemiyorum ben. Cidden ipin ucu kaçtı Bixby Samsung'un terk ettiği kıyı da köşede asistan olarak kalacak gibi sistem erişimi Siri'den çok daha iyi olmasına rağmen özen gösterilmediği için artık Siri'nin gerisine düşecektir.
Bixby'e en az 1 yıl daha Türkçe beklemiyorum ben. Cidden ipin ucu kaçtı Bixby Samsung'un terk ettiği kıyı da köşede asistan olarak kalacak gibi sistem erişimi Siri'den çok daha iyi olmasına rağmen özen gösterilmediği için artık Siri'nin gerisine düşecektir.
Bixby One UI 7 ile zekikesecek galiba. Hatta SDC 24'te bahsetmislerdi. Ben daha gelismis surumunu yukledim de cok da fark goremedim. Bixby'i Galaxy AI servislerinin icine sokarlarsa Turkce gelir de onun disinda pek de umitli degilim yakin zamanda Turkce geleceginden.
Buds3 Pro komutları Türkçe mi oldu şimdi? Tanıtımda özelliği Galaxy AI olarak tanıttılar fakat Bixby ile entegre çalışıyor. Bana dil paketi gelmediğinden deneyemiyorum.