Galaxy AX5 serisi hakkında neler düşünüyorsunuz?

381145

Hectopat
Makaleler
2
2024 yılında çıkaracağı A serisi telefonlar hakkında düşünceleriniz neler? Ben özellikle A55'den umutluyum.

A serileri tam bir fiyasko deniliyor. Ben A54 kullanıyorum, 5000MaH olmasına rağmen 120hz max 5.50-6 saat veriyor. Ayrıca S20 FE'de 60hz ve 120hz olsa bile öyle. Pil konusunda berbatlar. O bataryanın o ekran süresi vermesi çok anormal. Ama çözülebilecek bir durum yok. Hep F/P diyoruz ama pil kısmında patlıyor.

A35'in damla çentik ile gelmemesini umuyorum zaten çoğu Exynos işlemci ile geldikleri için pek bir şey düşünmemek gerek.

A55'de sanırım Exynos kullanılacak. Bakalım, 2400'ün nasıl olduğuna bağlı. Eğer 2400 sorunlu çıkarsa büyük ihtimalle A55'de kullanılan da sorunlu çıkacak.
A35'in damla çentik ile gelmemesini umuyorum.
Umarım. Bir de şu çerçeveleri ince çıkarsınlar.

Ne zaman çıkar o konuda bir bilgi bulamadım? Yine a34 gibi mart ayında mı çıkar? A35 bekliyorum umarım ocak ayı bitmeden tanıtılır

A55 bekliyorum çerçeve biraz küçültülüp Zoom performansı artsın başka bir şey istemiyorum.

Exynos 1380'den 1480'e ciddi bir sıçrama olmayacak.
A55 için durum böyle, diğer cihazlardan beklentim ise A35'te damla çentik olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…