Windows'ta kabul edilebilir denecek seviyede bir gecikme hala var, Windows'ta oyun oynayacak seviye de değil kesinlikle video, film, dizi veya şarkı dinlerken tatmin ediyor beni ama bunlarda da belirgin bir gecikmesi var lakin rahatsız etmiyor ayrıca telefonda aldığım seviyede maksimum ses ve ses kalitesi alamıyorum Windows'ta tabii kötü de değil ortalama seviyede ses kalitesi ve ses düzeyi veriyor, maksimum sesi Windows'ta da yetiyor bana ama herkese yeter diyemem, yani Windows tarafında büyük beklentileriniz varsa tatmin etmez ama ortalama beklentiniz varsa üzmez ayrıca bir yerde Galaxy wearable uygulamasını bilgisayara indirirsek daha iyi çalıştığını okumuştum ama denemedim belki yüklenmiyor bile olabilir kanıtım yok hatta şimdi deneyeyim, telefonda oldukça iyi tamamen memnunum telefonda son olarak 1100TL'den çok daha aşağıya düşüyor sıkça, dolar yükselmesine rağmen indirime giren nadir ürünlerden ama gene de indirime gireceğinin garantisini veremem gene de ben olsam indirimi beklerim. Kulaklığı tamamen Windows üzerinde kullanmayı planlıyorsanız önermem bu arada o fiyata gene kulak içi ve Bluetooth olan daha iyi alternatifler var.
@botstepz Galaxy wearable üçüncü parti yazılımlar ile PC'ye indirilebiliyormuş hocam bilginize(bluestaks gibi).