Galaxy Buds 2 Alınır mı?

Ben de almayı düşünüyorum, baktığım kadarıyla iyi bir kulaklık. Özellikleri de tatmin etti beni. Zaten Windows’ta kullanmak gibi bir amacım olmadığı için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
Kafama takılan tek şey 1100 TL fiyatı hak ediyor mu etmiyor mu? Açıkçası 1000 TL lansman fiyatı ve bu ekonomi ile normal olduğunu düşünüyorum. Yine de kullananlardan duymak isterim. 😁
Telefonda kullanırken memnunum hocam. Şarkı dinlemeyi seviyorum ve ben yeterli buluyorum kalitesini.

Babama hediye olarak almayı düşünüyorum. 1199 TL'ye değer mi? Mikrofonu vesaire nasıl?

Babama hediye olarak almayı düşünüyorum. 1199 TL'ye değer mi? Mikrofonu vesaire nasıl?
o fiyata alınmaz hocam biraz bekleyin sık sık makul fiyatlara düşüyor, mikrofon kalitesi aman aman değil yeterli, sesi oldukça güzel

@Pastırmalı Helva hocam şu an 1100 TL civarında sizce hala alınır mı? Windows sıkıntıları devam ediyor mu?
Windowsta kabul edilebilir denecek seviyede bir gecikme hala var, windowsta oyun oynayacak seviye de değil kesinlikle video, film, dizi veya şarkı dinlerken tatmin ediyor beni ama bunlarda da belirgin bir gecikmesi var lakin rahatsız etmiyor ayrıca telefonda aldığım seviyede maksimum ses ve ses kalitesi alamıyorum windowsta tabi kötü de değil ortalama seviyede ses kalitesi ve ses düzeyi veriyor, maksimum sesi windowsta da yetiyor bana ama herkese yeter diyemem, yani windows tarafında büyük beklentileriniz varsa tatmin etmez ama ortalama beklentiniz varsa üzmez ayrıca bir yerde galaxy wearable uygulamasını bilgisayara indirirsek daha iyi çalıştığını okumuştum ama denemedim belki yüklenmiyor bile olabilir kanıtım yok hatta şimdi deneyeyim, telefonda oldukça iyi tamamen memnunum telefonda son olarak 1100tl den çok daha aşşağıya düşüyor sıkça, dolar yükselmesine rağmen indirime giren nadir ürünlerden ama gene de indirime gireceğinin garantisini veremem gene de ben olsam indirimi beklerim. Kulaklığı tamamen Windows üzerinde kullanmayı planlıyorsanız önermem bu arada o fiyata gene kulak içi ve bluetooth olan daha iyi alternatifler var

@botstepz galaxy wearable üçüncü parti yazılımlar ile pc'ye indirilebiliyormuş hocam bilginize(bluestaks gibi).

Windows'ta kabul edilebilir denecek seviyede bir gecikme hala var, Windows'ta oyun oynayacak seviye de değil kesinlikle video, film, dizi veya şarkı dinlerken tatmin ediyor beni ama bunlarda da belirgin bir gecikmesi var lakin rahatsız etmiyor ayrıca telefonda aldığım seviyede maksimum ses ve ses kalitesi alamıyorum Windows'ta tabii kötü de değil ortalama seviyede ses kalitesi ve ses düzeyi veriyor, maksimum sesi Windows'ta da yetiyor bana ama herkese yeter diyemem, yani Windows tarafında büyük beklentileriniz varsa tatmin etmez ama ortalama beklentiniz varsa üzmez ayrıca bir yerde Galaxy wearable uygulamasını bilgisayara indirirsek daha iyi çalıştığını okumuştum ama denemedim belki yüklenmiyor bile olabilir kanıtım yok hatta şimdi deneyeyim, telefonda oldukça iyi tamamen memnunum telefonda son olarak 1100TL'den çok daha aşağıya düşüyor sıkça, dolar yükselmesine rağmen indirime giren nadir ürünlerden ama gene de indirime gireceğinin garantisini veremem gene de ben olsam indirimi beklerim. Kulaklığı tamamen Windows üzerinde kullanmayı planlıyorsanız önermem bu arada o fiyata gene kulak içi ve Bluetooth olan daha iyi alternatifler var.

@botstepz Galaxy wearable üçüncü parti yazılımlar ile PC'ye indirilebiliyormuş hocam bilginize(bluestaks gibi).

Yorumlarınız için sağ olun galiba Windows performansı beni tatmin etmeyecek çünkü FPS olmasa da birkaç oyunda kullanmayı planlıyordum. Zaten Anker liberty Air 2 Pro ile bu kulaklık arasında kalmıştım ve Samsung'un beni en çok çelen tarafı ergonomisi olmuştu. İnternette uzun bir araştırma yaptım ve sizin de yorumlarınızdan sonra Anker'i alacağım gibi. Olmadı zaten Amazon üzerinden sipariş edeceğim kolayca iade edip Samsung Buds 2'ye geçebilirim.

Yorumlarınız için sağ olun galiba Windows performansı beni tatmin etmeyecek çünkü FPS olmasa da birkaç oyunda kullanmayı planlıyordum. Zaten Anker liberty Air 2 Pro ile bu kulaklık arasında kalmıştım ve Samsung'un beni en çok çelen tarafı ergonomisi olmuştu. İnternette uzun bir araştırma yaptım ve sizin de yorumlarınızdan sonra Anker'i alacağım gibi. Olmadı zaten Amazon üzerinden sipariş edeceğim kolayca iade edip Samsung Buds 2'ye geçebilirim.
Evet oyun konusunda hiç tatmin etmez fakat attığınız kulaklık 2000tl üzeri bluetooth, o ürün üzerinde deneyimim yok lakin bluetooth kulaklıklar oyun tarafında genellikle tatmin etmez ama eğer kulak içi istiyorsanız ve beğenmeme sebebiyle para iadesinde sorun yaşamayacaksanız denemekte bir sakınca yok

Evet oyun konusunda hiç tatmin etmez fakat attığınız kulaklık 2000TL üzeri Bluetooth, o ürün üzerinde deneyimim yok lakin Bluetooth kulaklıklar oyun tarafında genellikle tatmin etmez ama eğer kulak içi istiyorsanız ve beğenmeme sebebiyle para iadesinde sorun yaşamayacaksanız denemekte bir sakınca yok.

Yani zaten öyle aman aman bir beklentim yok oyun tarafında sadece hikayeleri oyunlarda kulak üstü kulaklığım kulağıma ağrı yaptığında kullanırım. Zaten attığım diğer kulaklık Amazon üzerinden 1000 TL'ye satın alacağım o yüzden arada kaldım. Zaten dediğim gibi Amazon'un iade politikası çok rahat olduğundan iade ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı