Galaxy Buds 2 alınır mı?

cetinutku243

Decapat
Daha fazla  
2500TL bütçem var. Kulak içi kulaklık arıyorum çoğu kişi Buds 2 modelini öneriyor ama yine de sormak istedim. Bu fiyat aralığında daha iyisi var mıdır 2000TL eder mi? Kullanıcı yorumlarını bekliyorum farklı önerilerinize de açığım.
Telefonum: Samsung S20 FE.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buds 2 alacağına Buds FE al. Çok daha iyi. Ama 2500 TL'ye tercih etme ikisini de.

@ktskn

Alınır. Samsung telefonun da var uyumlu ve tam özelliklerine erişerek kullanrsın.

Buds FE alma Buds 2 yerine. Buds 2 kullanıyorum gerek ses gerek gürültü engelleme gerek dayanıklılık muazzam. Kaç defa yere düştü kaç defa fırladı. Ne seste bir bozulma ne de kutusunda bir yamulma söz konusu. Bazen aramalarda sesle ilgili sorun yaşıyorum ama o sanırım düşmesinden dolayı. Sürekli olan bir şey olmadığından önemsemiyorum ama kesinlikle öneririm.

Buds 2'nin özellikleri daha iyi.

Son düzenleme:

Detaylı incelersen daha iyi bir model olduğunu görürsün, ses grafiği çok daha yerinde ve ses kalitesi olarak önde. Konfor olarak da önde.

360 Sound var sadece ekstra Buds 2'de, o da gereksiz bir şey. Sırf onun için daha kötü ses kalitesi veren model alınmaz.

Seslerin en ince teline kadar inceleyecek kapasitede değilim ve FE inceleme şansım olmadı. Fakat Epey karşılaştırmasında da gözüküyor ki suya dayanıklılık, hızlı şarj gibi özellikleri var. Eksik girildiyse ve yanlış biliyorsam affola. Fakat Buds 2 kullanarak ve deneyimlerimle Buds 2 öneriyorum.

Epey zaten kötü bir site, hep yanlış eksik bilgi giriyor.

Şu an Vatan'da 2000TL Buds 2 Buds FE yaklaşık 400-500TL daha ucuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…