Galaxy Buds 2 dışarı ses verir mi?

Ardaısıs

Hectopat
Daha fazla  
Kullanan varsa Buds 2 toplu taşımada vs. sessiz ortamlarda dışarıya ses veriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık kulağınızda değilken şarkı çalınca dışarı ses veriyor ama kulağınızdayken öyle bir problem yok.

Bana göre haddinden fazla bile veriyor. Sesi ortadan biraz daha altta kullanıyorum o yüzden.
Ses kişiseldir. Bana göre de yüksek geliyor alıştım. Aslında bütün ear/h kulaklıklar özellikle B.t olanlar, Avrupa Birliği standartları gereği ses şiddeti 80db üzerinde yapamıyor. 2012'ye kadar böyle bir kural yoktu. 2000 yılından beri kulaklık alır,dinler,satarım. 2012'ye kadar dac ile sesi fulleyemezdim. 2010'da sennhieser kulaklığım vardı, sesi sadece 10 saniye son sese yükselttim ve yarım saat kulağım çınladı. Ama artık bu değişti. Avrupa standartlarına uygun olarak yapılıyor ve bu 80db şiddet aşılirsa üretici, hiç bir Avrupa ülkelerinde satamaz. Dolayısıyla el mahkum ses şiddetini kisiyorlar.

Bana göre haddinden fazla bile veriyor. Sesi ortadan biraz daha altta kullanıyorum o yüzden.

Alışkanlık meselesi tabii ama yüksek sesli bir kulaklıktan sonra Buds 2 takınca cidden bu kadar mı diyorsunuz.

Alışkanlık meselesi tabii ama yüksek sesli bir kulaklıktan sonra Buds 2 takınca cidden bu kadar mı diyorsunuz.

Daha onceki kulaklıgım haylou gt1 di buds 2 nin çok çok daha iyi olacağını düşünüyorum bu yuzden sesi az gelmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…