Yakin zaman icerisinde kulakliklar icin konu acmistim ve Buds 2 almaya karar vermistim. Urunu nihayet aldim fakat Xiaomi telefonda Bluetooth'a bagli olmasina ragmen gormuyor. Sadece Samsung telefona baglamam mi gerekiyor? Simdiden tesekkurler.
Yakin zaman icerisinde kulakliklar icin konu acmistim ve Buds 2 almaya karar vermistim. Urunu nihayet aldim fakat Xiaomi telefonda Bluetooth'a bagli olmasina ragmen gormuyor. Sadece Samsung telefona baglamam mi gerekiyor? Simdiden teşekkürler.
Hocam onun yazılımı var. Normalde Samsung cihaza ilk bağlanışta kendi otomatik indiriyor (Galaxy wearable) adlı uygulama. Google Play Store'dan bu uygulamayı indirip deneyebilir misiniz?
Hocam onun yazılımı var. Normalde Samsung cihaza ilk bağlanışta kendi otomatik indiriyor (Galaxy wearable) adlı uygulama. Google Play Store'dan bu uygulamayı indirip deneyebilir misiniz?
Evet denedim sorun yasayinca konuyu açtım. Buds secenegine geliyorum ariyor ama bulamiyor. Bluetooth uzerinde halihazirda bagliyken yaptim bunu.
Guncelleme yapayim; urunu baglamayi basardim ama ne ismini degistirebildim ne de hesabimi baglayabildim. Şu anda sadece ekteki fotograftaki sekilde erisebiliyorum.