Galaxy Buds 2 mikrofonu PC'de düşük ses kalitesi veriyor

384710

Hectopat
Arkadaşlar Galaxy Buds 2'yi PC de kullanırken mikrofonu devre dışı bırakıp kullanabiliyorum. Aksi halde ses kalitesi inanılmaz düşüyor. Kulak üstü kulaklık kullandığım için çoğunlukla bu sorunun üstüne fazla düşmedim ama artık konfor için sadece Buds 2 kullanıyorum. Bu sorunu halletmenin bir yolu var mı?

Maalesef ne ses çekiyorsa onu veriyor Bluetooth kulaklıklar ve sınırlı sayıda ve pahalı modellerde mikrofon tatmin edici oluyor. Harici mikrofon en sağlıklı çözüm.
Hocam mikrofon kalitesinde problem yok, Galaxy Buds 2 mikrofununu sistemsel olarak devre dışı bırakmazsam bütün sesler bozuluyor mikrofon sesi değil.

Bu sorunun çözümü vardı ama hatırlamıyorum, yazılımsal bir sorun. Sorun windowsa ait, telefonda böyle bir sorun yok ama nasıl çözeceğiz bilmiyorum.

Mikrofon bir süre aktif hale getirilince sesler düzeliyor ve ara ara tekrar bozuluyor. Bu sorunun Windows yüzünden kaynaklandığı ve bluetooth kulaklıkların mikrofununun PC'de bu sorunla karşılaştığını biliyorum, kalıcı çözümü bilen varsa gerçekten mükemmel olur.

Son düzenleme:
Bu arada aklıma geldi. Sanırım bluetooth cihazı bağladığınızda bir voice chat bir de mikrofon farklı şekilde sistemde görünüyor. Benim telekonferans özellikli bluetooth hoparlörümde benzer bir şey olmuştu. Ses ayarlarından giriş olarak eğer iki tane Buds mikrofonu görünüyorsa birinden biri sesinin düzgün olduğu bağlantı tipi olabilir. Öbürünü devre dışı bırakırsan otomatik olarak geçiş yapmayacaktır diye düşünüyorum.

Sadece bir teori ama benzeri başımdan geçtiği için söyledim.

Bu arada aklıma geldi. Sanırım bluetooth cihazı bağladığınızda bir voice chat bir de mikrofon farklı şekilde sistemde görünüyor. Benim telekonferans özellikli bluetooth hoparlörümde benzer bir şey olmuştu. Ses ayarlarından giriş olarak eğer iki tane Buds mikrofonu görünüyorsa birinden biri sesinin düzgün olduğu bağlantı tipi olabilir. Öbürünü devre dışı bırakırsan otomatik olarak geçiş yapmayacaktır diye düşünüyorum.

Sadece bir teori ama benzeri başımdan geçtiği için söyledim.
Tam olarak anlayamadım ancak Çıktı ve Girdi ( Kayıttan yürüt - kayıt ) ikiside doğal olarak bluetooth kulaklık olduğu için " Kulaklık " olarak gözüküyor. Ve hatanın tam da buradan kaynaklandığını düşünüyorum, sanırım mikrofonu aktif bir şekilde windowsta kullanamayacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı