Galaxy Buds 2 PC Bluetooth Ses Kalite Düşüklüğü

onureses263

Hectopat
Bugün ASUS USB-BT500 Bluetooth adaptör aldım Vatan Bilgisayar'dan. Taktım gayet normal çalışıyor. Kullandığım Samsung Buds 2 kablosuz kulaklığı taktım denemek için müzik açtım tiz seslerde çok kalitesiz veriyor sesi. Hands-Free aygıtı falan devre dışı bıraktım onu söyleyecek arkadaşlar için belirteyim. Telefonumdan aynı kulaklıkla aynı müziği dinlediğimde arasında kalite farkı olarak dağ var desem yeri. 5.0 Bluetooth destekliyor kalite farkının oradan kaynaklandığını zannetmiyorum. Bilgisayarda kullandığım kablolu 300TL'lik JBL kulaklıkta bile o tiz sesler patlamıyor kulak tırmalamıyor. Bilen var mıdır bu durumda ne yapılır? Fotoğraflardaki 44100 olan taktığım Buds 2 kulaklık diğeri kablolu kullandığım JBL 300TL'lik kulaklık.

Dosya Ekleri

• bluetooth marka.png
    bluetooth marka.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 28
  • buds2 ss.png
    buds2 ss.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 23
  • normal jbl kulaklık ss.png
    normal jbl kulaklık ss.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar bende geçtiğimiz hafta ASUS USB-BT500 ürününü aldım direkt ürünü taktığımda sorun yaşamamıştım lakin asusun harici driverini kurduktan sonra bahsettiğiniz sorunu jbl cihazımda yaşadım. Bugün revo uninstaller ile temizledim driverı pc yi yeniden başlattım sorun yok artık. Yazılımsal sorun var kuvvetle muhtemel driverda. Sizde kaldırın asusun driverını sorununuz çözülecek kuvvetle muhtemelen. Yoksa ses berbat fark ediyor.

selamlar bende geçtiğimiz hafta ASUS USB-BT500 ürününü aldım direkt ürünü taktığımda sorun yaşamamıştım lakin asusun harici driverini kurduktan sonra bahsettiğiniz sorunu jbl cihazımda yaşadım. Bugün revo uninstaller ile temizledim driverı pc yi yeniden başlattım sorun yok artık. Yazılımsal sorun var kuvvetle muhtemel driverda. Sizde kaldırın asusun driverını sorununuz çözülecek kuvvetle muhtemelen. Yoksa ses berbat fark ediyor.
Merhaba, ben harici bir driver yüklemedim ama yine de kontrol ettim şimdi herhangi bir asus driveri bilgisayarda yüklü değil. Siz büyük ihtimal kulaklık mikrofonunun açık olmasından dolayı bunu yaşadınız. Mikrofon aktifleşince acayip kötü oluyor zaten gelen sesler. Benim yaşadığım sorun bana göre büyük bir başkasına göre küçük görülecek bir şekilde. Sadece tiz sesler patlıyor bende diğer ses tonlarında bir sıkıntı yok. Ses kalitesi olarakta acayip fark yok telefondaki haline göre de ama son ses müziklerde tiz patlıyor.

Ses simgesine sağ click+ses efekti+kayıt kısmıa geldiğinizde bağlandığınız kulaklığınızın mikrofonunu oradan deaktif ettiğinizde de sorununuz çözülecekti büyük ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı