ByDizzy Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #1 Galaxy Buds 2 aldım bilgisayarımda Bluetooth desteği var mı bilmiyorum. Varsa nasıl cihazı bağlayacağım yoksa nasıl aktifleştireceğim?
Galaxy Buds 2 aldım bilgisayarımda Bluetooth desteği var mı bilmiyorum. Varsa nasıl cihazı bağlayacağım yoksa nasıl aktifleştireceğim?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 8 Mayıs 2024 #2 Windows 11'de Ayarlar > Bluetooth & cihazlar. Bluetooth olup olmadığını görürsün ve oradan yeni cihaz ekleyebilirsin.
Windows 11'de Ayarlar > Bluetooth & cihazlar. Bluetooth olup olmadığını görürsün ve oradan yeni cihaz ekleyebilirsin.
ByDizzy Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #3 505552 dedi: Windows 11'de ayarlar > Bluetooth & cihazlar. Bluetooth olup olmadığını görürsün ve oradan yeni cihaz ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bluetooth & cihazlar kısmında Bluetooth seçeneği yok cihazlardan eklemeye çalıştığımda bu çıkıyor.
505552 dedi: Windows 11'de ayarlar > Bluetooth & cihazlar. Bluetooth olup olmadığını görürsün ve oradan yeni cihaz ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bluetooth & cihazlar kısmında Bluetooth seçeneği yok cihazlardan eklemeye çalıştığımda bu çıkıyor.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.016 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #4 ByDizzy dedi: Bluetooth & cihazlar kısmında Bluetooth seçeneği yok cihazlardan eklemeye çalıştığımda bu çıkıyor. Eki Görüntüle 2190189 Genişletmek için tıkla... Cihazınızın Bluetooth desteği yok maalesef. Bluetooth döngüler alarak sorunu çözebilirsiniz.
ByDizzy dedi: Bluetooth & cihazlar kısmında Bluetooth seçeneği yok cihazlardan eklemeye çalıştığımda bu çıkıyor. Eki Görüntüle 2190189 Genişletmek için tıkla... Cihazınızın Bluetooth desteği yok maalesef. Bluetooth döngüler alarak sorunu çözebilirsiniz.
ByDizzy Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #5 Atakan K dedi: Cihazınızın Bluetooth desteği yok maalesef. Bluetooth döngüler alarak sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Galaxy Buds 2 için Bluetooth desteği kaç lazım. ByDizzy dedi: Peki hocam Galaxy Buds 2 için Bluetooth desteği kaç lazım. Genişletmek için tıkla... Çünkü 4.0 5.0 5.1 falan var herhangi biri yeter mi yoksa özel olarak mı almam lazım?
Atakan K dedi: Cihazınızın Bluetooth desteği yok maalesef. Bluetooth döngüler alarak sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Galaxy Buds 2 için Bluetooth desteği kaç lazım. ByDizzy dedi: Peki hocam Galaxy Buds 2 için Bluetooth desteği kaç lazım. Genişletmek için tıkla... Çünkü 4.0 5.0 5.1 falan var herhangi biri yeter mi yoksa özel olarak mı almam lazım?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 8 Mayıs 2024 #6 İstediğiniz sürümü alabilirsiniz, 5.2 almanızı öneririm.
ByDizzy Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #7 https://www.hepsiburada.com/sanning-usb-bluetooth-5-2-adaptoru-bluetooth-uyumlu-5-2-usb-verici-3-5mm-harici-anten-bilgisayar-ses-adaptoru-yurt-disindan-pm-HBC00005VKECT Böyle bir şey buldum hocam sence bu iyi midir?
https://www.hepsiburada.com/sanning-usb-bluetooth-5-2-adaptoru-bluetooth-uyumlu-5-2-usb-verici-3-5mm-harici-anten-bilgisayar-ses-adaptoru-yurt-disindan-pm-HBC00005VKECT Böyle bir şey buldum hocam sence bu iyi midir?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.016 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #8 ByDizzy dedi: https://www.hepsiburada.com/sanning-usb-bluetooth-5-2-adaptoru-bluetooth-uyumlu-5-2-usb-verici-3-5mm-harici-anten-bilgisayar-ses-adaptoru-yurt-disindan-pm-HBC00005VKECT Böyle bir şey buldum hocam sence bu iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bu güzele benziyor Hocam. Ugreen Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Adaptör Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Ugreen Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Adaptör Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ugreen Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Adaptör Siyah özelliklerini incele, 331,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
ByDizzy dedi: https://www.hepsiburada.com/sanning-usb-bluetooth-5-2-adaptoru-bluetooth-uyumlu-5-2-usb-verici-3-5mm-harici-anten-bilgisayar-ses-adaptoru-yurt-disindan-pm-HBC00005VKECT Böyle bir şey buldum hocam sence bu iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bu güzele benziyor Hocam. Ugreen Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Adaptör Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Ugreen Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Adaptör Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ugreen Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Adaptör Siyah özelliklerini incele, 331,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com