M Mete Doru Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 574 Çözümler 1 10 Mayıs 2024 #1 Merhaba Galaxy Buds 2 Pro kullanıyorum, telefonum da S23. Malum Hi-Fi desteği olan bir kullaklik. Hangi uygulamada şarkı dinlersem en iyi kaliteyi alırım sizce? Teşekkürler.
Merhaba Galaxy Buds 2 Pro kullanıyorum, telefonum da S23. Malum Hi-Fi desteği olan bir kullaklik. Hangi uygulamada şarkı dinlersem en iyi kaliteyi alırım sizce? Teşekkürler.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Mayıs 2024 #2 Hi-Fi bir kulaklık değil o. Bluetooth ile olmuyor o işler. Kablosuz iyi bir IEM olsa Apple Music diyebilirdim ama bunu için fark etmez.
Hi-Fi bir kulaklık değil o. Bluetooth ile olmuyor o işler. Kablosuz iyi bir IEM olsa Apple Music diyebilirdim ama bunu için fark etmez.
M Mete Doru Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 574 Çözümler 1 10 Mayıs 2024 #3 erme dedi: Hi-Fi bir kulaklık değil o. Bluetooth ile olmuyor o işler. Kablosuz iyi bir IEM olsa Apple Music diyebilirdim ama bunu için fark etmez. Genişletmek için tıkla... Sadece Bluetooth ile bağlanan cihaza neden Hi-Fi yazsınlar o zaman?
erme dedi: Hi-Fi bir kulaklık değil o. Bluetooth ile olmuyor o işler. Kablosuz iyi bir IEM olsa Apple Music diyebilirdim ama bunu için fark etmez. Genişletmek için tıkla... Sadece Bluetooth ile bağlanan cihaza neden Hi-Fi yazsınlar o zaman?