Galaxy Buds 2 Pro ve Galaxy Buds 2 farkı nedir?

MertGüvercinlik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Galaxy Buds 2 Pro ile Galaxy Buds 2 arasındaki fark nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro modeli en yüksek seviyeye oynayan bir kulaklık, lakin Samsung telefona sahip değilseniz almak çokta mantıklı değil çünkü Samsung Seamless Codec sadece Samsung cihazlarda çalışıyor.

Pro modeli en yüksek seviyeye oynayan bir kulaklık, lakin Samsung telefona sahip değilseniz almak çokta mantıklı değil çünkü Samsung Seamless Codec sadece Samsung cihazlarda çalışıyor.
IOS'da çalışmaz mı yani bu kulaklık?

Çalışır lakin o kulaklığın en büyük özelliklerinden biri CD kalitesi dediğimiz seviyede dosyaları Bluetooth üzerinden Samsung cihazlarda oynatabilmesi.
Bunun muadili Sony'nin yaptığı LDAC codec'idir. Bu codec ise orta-üst seviye tüm Android'lerde çalışır.
iPhone için başka kulaklıklara bakmak daha mantıklı şahsen.
Geçen gün indirim ile Jabra Elite 7 active aldım, ANC hariç çok memnunum.

Teşekkür ediyorum.

Galaxy budslarda pek bir fark yok o zaman , fiyat farkida fazla olunca.. Tek bildiğim Pro nün Su geçirmez Buds 2 nin tere ve neme karşı dayanıklı olduğu.

Son düzenleme:
Fark olmaz olur mu? Bu dediğim CD kalitesi mevzusu sadece Pro modelinde var ve tüm özellikleri daha iyi. Zaten fiyatı normal Buds 2'nin 2 katı.

Hmm anladim hocam teşekkür ederim, biraz daha para biriktirip alacağız umarım.

Bu arada şunuda sormak istiyorum , amazondan alacağım da Amazon.tr tarafından satılır diyor , guvenli değil mi?

.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230317_002507_Amazon Shopping.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
Güvenli evet, direk Amazon Türkiye satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…