CyK Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 116 11 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Galaxy Buds 2 kulaklık aldım sol taraf bağlanıyor ama sağ taraf bağlanmıyor. Kulaklığı sıfırladım ama hala düzelmedi var mıdır bir çözümü?
Arkadaşlar Galaxy Buds 2 kulaklık aldım sol taraf bağlanıyor ama sağ taraf bağlanmıyor. Kulaklığı sıfırladım ama hala düzelmedi var mıdır bir çözümü?
AtanBatan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 Garantiye gönder
CyK Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 116 11 Mart 2023 #3 AtanBatan dedi: Garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... İllaki bir çözümü vardır dostum başka yardım olmazsa vereceğim.
AtanBatan dedi: Garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... İllaki bir çözümü vardır dostum başka yardım olmazsa vereceğim.
S Savage33 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 931 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 CyK dedi: İllaki bir çözümü vardır dostum başka yardım olmazsa vereceğim. Genişletmek için tıkla... Ürün bozuksa maalesef bir çözümü olmaz, garantiye göndermek tek çözüm olur. Sıfırladıysanız cihazı farklı bir telefonda deneyin. Olmazsa garantiye gönderin.
CyK dedi: İllaki bir çözümü vardır dostum başka yardım olmazsa vereceğim. Genişletmek için tıkla... Ürün bozuksa maalesef bir çözümü olmaz, garantiye göndermek tek çözüm olur. Sıfırladıysanız cihazı farklı bir telefonda deneyin. Olmazsa garantiye gönderin.