Arkadaşlar spor için kulaklık lazım. Boyundan geçenleri pek sevmiyorum kablosuz bir kulaklık lazım. Şarj süresi uzun olsa iyi olur gün içerisinde ortalama 6 saat götürse iyidir.
Şu anlık Samsung Galaxy Buds 2, Anker Soundcore Life Note 3i ve QYC T13'ü düşünüyorum.
Önerileriniz varsa beklerim sadece spor için değil günlük hayatta da kullanılabilecek kulaktan düşmesi zor olan bir kulaklık lazım.
Ek olarak Galaxy Buds 2 Xiaomi cihazda çalışır mı? Cihazım Redmi Note 12 Pro 5G.
Hepsini deneyimledim. Fiyatına göre alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan birisi Buds 2. Bağlantı konusunda sorun yaşamazsınız. Yazılımsal özelliklerden birkaçı ekosistem dahilinde çalışıyor. Bir Samsung cihaza bağlayıp kullanacağınız ayarları yaparsanız daha iyi olur örnek vermek gerekirse dokunma ayarları.
Hepsini deneyimledim. Fiyatına göre alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan birisi Buds 2. bağlantı konusunda sorun yaşamazsınız. Yazılımsal özelliklerden birkaçı ekosistem dahilinde çalışıyor. Bir Samsung cihaza bağlayıp kullanacağınız ayarları yaparsanız daha iyi olur örnek vermek gerekirse dokunma ayarları.
Jabra Elite 3 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.
En ucuz Huawei FreeBuds 5i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds 5i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.813,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Jabra Elite 3 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.
En ucuz Huawei FreeBuds 5i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds 5i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.813,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar spor için kulaklık lazım. Boyundan geçenleri pek sevmiyorum kablosuz bir kulaklık lazım. Şarj süresi uzun olsa iyi olur gün içerisinde ortalama 6 saat götürse iyidir.
Şu anlık Samsung Galaxy Buds 2, Anker Soundcore Life Note 3I ve qyc T13'ü düşünüyorum.
Önerileriniz varsa beklerim sadece spor için değil günlük hayatta da kullanılabilecek kulaktan düşmesi zor olan bir kulaklık lazım.
Ek olarak Galaxy Buds 2 Xiaomi cihazda çalışır mı? Cihazım Redmi Note 12 Pro 5G.
i3 kullanıyorum memnunum ama sporda hepsi kulağından kayar terlediğin için ister istemez kulak üstü JBL falan al bence. Veya boyuna asmalılardan al rahat edemezsin öbür türlü.
i3 kullanıyorum memnunum ama sporda hepsi kulağından kayar terlediğin için ister istemez kulak üstü JBL falan al bence. Veya boyuna asmalılardan al rahat edemezsin öbür türlü.
QCY T13 nasıldır sizce Buds 2 ile aradaki fark çok değilse QCY T13 almayı düşünüyorum.
Arada illahki fark olacaktır fakat değip değmiceğini bilmiyorum.