M Müzisyen Yoctopat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Eşimin Xiaomi Redmi Note 12 Pro telefonu için Galaxy Buds 2'yi mi, yoksa Jabra Elite 4 mü önerirsiniz?
Eşimin Xiaomi Redmi Note 12 Pro telefonu için Galaxy Buds 2'yi mi, yoksa Jabra Elite 4 mü önerirsiniz?
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 8 Aralık 2023 #2 Telefonunuz Samsung olsaydı Buds 2 önerirdim fakat olmadığı için Elite 4, zaten ses anlamında da Jabra önde.
Telefonunuz Samsung olsaydı Buds 2 önerirdim fakat olmadığı için Elite 4, zaten ses anlamında da Jabra önde.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 8 Aralık 2023 #3 İkisinin arasından Jabra derim ben de. Farklı kulaklıklar bakmak isterseniz şu videoyu izlemenizi öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İkisinin arasından Jabra derim ben de. Farklı kulaklıklar bakmak isterseniz şu videoyu izlemenizi öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
utkuuuu Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #4 Hocam bunlardan hariç olacak ama Xiaomi Flipbuds Pro'yu önerebilirim. Hem aynı ekosistemde kalıyorsunuz. Hem de kalitesi hiç fena olmayan bir kulaklık. Bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam bunlardan hariç olacak ama Xiaomi Flipbuds Pro'yu önerebilirim. Hem aynı ekosistemde kalıyorsunuz. Hem de kalitesi hiç fena olmayan bir kulaklık. Bakmanızı tavsiye ederim.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.973 Çözümler 11 8 Aralık 2023 #5 Elite 4 kullanmadım ama Buds2'nin beni ANC ve şarj konusunda pek memnun etmediğini söyleyebilirim. Özellikle de ANC açıkken şarjı aşırı hızlı bitiyor.
Elite 4 kullanmadım ama Buds2'nin beni ANC ve şarj konusunda pek memnun etmediğini söyleyebilirim. Özellikle de ANC açıkken şarjı aşırı hızlı bitiyor.