Galaxy Buds 2 vs Jabra Elite 7 active

• Konuyu başlatan Leto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.397

Leto

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2 kulaklıktan birini almak istiyorum. Telefonum Samsung. Hangi kulaklık daha iyidir acaba yardımcı olur musunuz? Jabra'nın sol kulaklıkla kronik sıkıntısı vs var diyorlardı doğru mudur? Ses kalitesi olarak hangisi iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç yıl önce jabra elite active 75t aldım. O zamanlarda da sol kulaklıkları kronik arızalı oluyor deniyordu şansımı deneyeyim dedim. Bir süre sorunsuz kullandıktan sonra sol kulaklık durduk yerde bozuldu. Sesi bazen kısık veriyor, bazen normal veriyor. Bu yüzden buds 2 derim.

Birkaç yıl önce Jabra Elite active 75t aldım. O zamanlarda da sol kulaklıkları kronik arızalı oluyor deniyordu şansımı deneyeyim dedim. Bir süre sorunsuz kullandıktan sonra sol kulaklık durduk yerde bozuldu. Sesi bazen kısık veriyor, bazen normal veriyor. Bu yüzden Buds 2 derim.

Teşekkürler 1200 fiyat bandında Buds 2'den daha iyi bir öneriniz varsa ona da açığım.

Buds 2 Pro kullanıyorum normali ile farkı Hi-Fi ses diye biliyorum fakat şunu soyleyeyim ki ses kalitesi oldukça başarılı yazılımı çok güzel kullandığınız cihaz Samsung ise Buds 2 derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı