Galaxy Buds 2 vs Pro Buds 3 Pro

Daha fazla  
Şimdi Buds 2 Pro mu almak mantıklı yoksa Buds 3 Pro'nun çıkmasını bekleyip Buds 3 Pro mu almak? İkisinin arasında çok fark var mı? Sadece müzik için kullanacağım.

Sizce çok fark olur mu? Bir de telefonum A24 bu kulakıklarda yapay zeka hariç tüm özellikleri kullanabilir miyim?

Ses açısından aşırı büyük fark olacağını düşünmüyorum güncel bir Samsung telefonda kullanabilirsin bütün özellikleri ama bu özellikler daha çok ürünü pazarlamak için kullanılıyor işte: Yapay zeka, 360 derece ses, Dolby Surround vs. Bunlar günlük kullanımda inanın hiç umurumda olmuyor ben olsam direkt ucuz Buds FE veya Buds 2 alırdım ki Pro'lar hariç tüm Buds'ları kullanmış biri olarak şunu söyleyeyim eğer elektronik dinleyecekseniz Buds FE akustik veya rock türevleri dinliyorsanız Buds 2 daha uygun olacaktır.

Ses açısından aşırı büyük fark olacağını düşünmüyorum güncel bir Samsung telefonda kullanabilirsin bütün özellikleri ama bu özellikler daha çok ürünü pazarlamak için kullanılıyor işte: Yapay zeka, 360 derece ses, Dolby Surround vs. Bunlar günlük kullanımda inanın hiç umurumda olmuyor ben olsam direkt ucuz Buds FE veya Buds 2 alırdım ki Pro'lar hariç tüm Buds'ları kullanmış biri olarak şunu söyleyeyim eğer elektronik dinleyecekseniz Buds FE akustik veya rock türevleri dinliyorsanız Buds 2 daha uygun olacaktır.
Aradaki farka değer mi? Fe ve 2 arasındaki.

Aradaki farka değer mi? FE ve 2 arasındaki.

Dediğim gibi dinlediğin müziğe göre al işte istediğini ama Buds 2'nin fiyatı çok artmış ben 900e falan almıştım 2022 sonlarında veya 2023'te neredeyse iki FE alınıyor ben olsam FE alırdım Buds 2 o kadar da hoşuma giden bir kulaklık değildi ANC'si vs de aşırı müthiş değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı