Galaxy Buds 3 alınır mı?

Hocam telefonum samsung ve samsung buds fe almayı düşünüyorum fakat slikonsuz kablolu kulaklık kullanıyordum . Slikonlu olduğu için tereddütteyim. Kulağı rahatsız ediyor mu vs. bilgilendirir misin ?

Hocam telefonum Samsung ve Samsung Buds FE almayı düşünüyorum fakat silikonsuz kablolu kulaklık kullanıyordum. Slikonlu olduğu için tereddütteyim. Kulağı rahatsız ediyor mu vs. bilgilendirir misin?

Rahatsız etmiyor. Bizzat kullanıyorum S23 FE ve Buds FE ikisi birlikte. Hiçbir rahatsız etme gibi durumlarını yaşamadım rahatsız etmiyor fakat bir 2 saat takınca kulaklık oynuyor dışarı çıkıyor geri ayarlamanı filan lazım. Onun dışı sorun olarka sayabileceğim bir rüzgar sesini geçiriyor ama sesi açınca onu kısıyor. Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Hocam ayarlama lazım derken anlamadım çıkarıp geri takmak anlamında mı dediniz ?

@Mithat Berhan hangi kulaklığı tercih ettin? Huawei aldınız sanırsam eko sistem diye. Samsung telefon kullanıyorum, Huawei FreeBuds Pro 4 tercih ettim ve memnunum. Eşleşmesinde problem yaşamıyorum. Mikrofon kalitesi şaşırttı, gürültülü ortamda telefon görüşmesinde evde olduğumu düşünüyorlar. 8 mikrofon nereye sığdırmışlar böyle. Tıklamalı, basmalı, dokunmalı ve kaydırmalı gibi bir sürü hareket koymuşlar kulaklığa. Buds 3 Pro yerine tercih ettiğim ve iyi ki almışım dediğim kulaklık oldu.

@SunSet ben CMF Buds aldım ya, mikrofon ve ANC için F/P oldu. Samsung telefon var ama Buds3'ten emin olamayınca ucuz alternatife yöneldim.

Bu arada Aı life uygulamasını APK indirip ayar yapabilirsiniz. Ek olarak ses kodeklerinizi kontrol edin telefonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…