Galaxy Buds 3 alınır mı?

@SunSet ben CMF Buds aldım ya, mikrofon ve ANC için F/P oldu. Samsung telefon var ama Buds3'ten emin olamayınca ucuz alternatife yöneldim.
Anladım. Memnunsanız sıkıntı yok.

Bu arada Aı life uygulamasını APK indirip ayar yapabilirsiniz. Ek olarak ses kodeklerinizi kontrol edin telefonda.
AppGallery bile var. CMF için AppGallery indirdim. AI Life olmazsa olmaz oradan EQ ayarı Güçlü Basslar seçili kulaklıklar bangır bangır. Kafa hareketleri kontrolünü açmak ve diğer ayarlar için önemli uygulaması.

Şöyle kısayol olması hoş olmuş. Direkt kulaklığın ayar menüsüne gidiyorum.

LDAC açınca ses seviyesi ve kalitesi artıyor.

Bu ayarları kapalı kullanılmasını tavsiye ediyorum. Sesleri boğuyor ve bass şiddetini azaltıyor. Kulaklığın kendi ham sesi oynuyor bu ayarlar Buds için yapılmış uyum sağlamıyor bence.

@SunSet Huawei telefon kullasaydınız Histen ses efektleri ile biraz daha etki sağlayabilirdiniz ama bu kadarı bile yeterli bence. Buds 3 Pro bakmamak için tek sebebim aynı fiyata Huawei kulaklıkların tabiri caizse Buds 3 serisini dövmesi

Buds 3 Pro alsaydım FE serisinde 96KHz kullanamayacaktım. Samsung Bey düz serilere veriyor bir tek. FreeBuds ile 96KHz alabiliyorum. Samsung fiyasko ürün yapıyor. Bir şeyi iyi yaparken diğer özelliğini kötü yapıyor. Dengeli bir kulaklık değil. Zamanında kronik sorunları ile ünlüydü Buds 3 Pro. Kulaklık pedi kolay yırtılması, sol kulaklık arızası gibi sorunları fazlasıyla duymuştum. Mikrofon karşılaştırmasını izleyerek tercihim FreeBuds olmuştu. İleride Huawei telefon geçersem deneriz kendi kodeğini. Eminim ki daha iyi ses verecektir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…