mamibaba31
Centipat
Daha fazla
Realme buds demiş herkes belki ona da yonelebilirim hocam bilemiyorum yüksek kalitede müzik dinlemek istiyorum amaBence alınmaz çabuk bozuluyor benim Buds 2 2defa garantide sıfırlandı. Kulaklık en ufak düşmede bozuluyor. Sesi güzel s serisine ne taksan çok güzel ses veriyor. Herhangi bir kulak üstü kulaklık ile gerçek kaliteli ses alıyorsun. Buds garantiye yollamaktan bıkınca Xiaomi FlipBuds Pro aldım apx ses desteği var yanı Buds Pro gibidüşün. 3yıldır bunu kullanıyorum Buds 2 kapağını bile açmadım. Üzerine yatsam bile bozuluyor. Servisi 10 numara Samsung'un ona lafım yok. Müzik için alıyorsan kulak üstü al konuşma için alıyorsan ne istersen al. Yüksek ses kodeği içi secenek az Pro almanın bir artısı yok müzikleri o kalitede veren platform yok. Ne spoty ne YouTube müzik.
Realme Buds demiş herkes belki ona da yonelebilirim hocam bilemiyorum yüksek kalitede müzik dinlemek istiyorum ama
Telefonla da uyumlu olur herhalde hocam teşekkürler yardım içinrealme Buds Air 6 Pro Tam Kablosuz Kulaklık
realme Buds Air 6 Pro Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ses kalitesi için alabileceğin en iyi kulaklık. Bass şiddeti sert, son ses seviyesi çok yüksek, LDAC codec var, çift sürücülü.
Telefonla da uyumlu olur herhalde hocam teşekkürler yardım için.
Kusura bakmayın buds 3 pro gösterdiniz sandım realmeymis şaşırttı açıkçası gerçekten o kadar iyi mi realme buds 3 pro'dan hemde daha ucuz olmasına rağmenrealme Buds Air 6 Pro Tam Kablosuz Kulaklık
realme Buds Air 6 Pro Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ses kalitesi için alabileceğin en iyi kulaklık. Bass şiddeti sert, son ses seviyesi çok yüksek, LDAC codec var, çift sürücülü. Buds 3 Pro bass konusunda üzer. Ses kalitesi iyidir ben kullanıyorum S23 telefonumla birlikte Buds 3 Pro'yu. Elimdeki Realme Buds Air 5 Pro bass ve ses yüksekliğinde çok iyi iş çıkartıyor ses kalitesi berrak ve kristal netliğinde.
Pahalı olmasa aslında düşünmeden alırdım ama dediğiniz gibi çok pahalı gerçekten o kadar parayı ona vereceğime ses konusunda duayen markalara o parayı vermek daha mantıklı gibime geliyorBuds 3 Pro çok pahalı. Buds 2 Pro alabilirsiniz 2 kere su birikintisine 5 6 kerede düşürdüm hiçbir şeyi yok seside iyi ama ANC'si ilk aldığıma göre bir tık kötüleşti onun dışında güzel.
Bir de buds 2 pro mikrofonu da kötü diyorlar baya doğru mudur ayrıca bass seslere de çok önem veriyorum o yönden de çok kötü olduğunu söylüyorlar sizin gozleminiz nedirBuds 3 Pro çok pahalı. Buds 2 Pro alabilirsiniz 2 kere su birikintisine 5 6 kerede düşürdüm hiçbir şeyi yok seside iyi ama ANC'si ilk aldığıma göre bir tık kötüleşti onun dışında güzel.
Bassları efsane, basslarda sorun yaşamassınız ama mikrafonu baya kötü mikrafon önemliyse tavsiye etmem. Burdaki hiçbir markayı tavsiye etmem mikrafon önemliyse oda ayrı ama.Kusura bakmayın buds 3 pro gösterdiniz sandım realmeymis şaşırttı açıkçası gerçekten o kadar iyi mi realme buds 3 pro'dan hemde daha ucuz olmasına rağmen
Pahalı olmasa aslında düşünmeden alırdım ama dediğiniz gibi çok pahalı gerçekten o kadar parayı ona vereceğime ses konusunda duayen markalara o parayı vermek daha mantıklı gibime geliyor
Bir de buds 2 pro mikrofonu da kötü diyorlar baya doğru mudur ayrıca bass seslere de çok önem veriyorum o yönden de çok kötü olduğunu söylüyorlar sizin gozleminiz nedir
Zaten öyle çok mükemmel bir beklentim yok karşıdaki beni anlasa bana yeterli cok konuşma yapan biri değilim sadece kulaklığı çıkarmak istemiyorum basslar iyiyse eğer dediğiniz kadar onu alayım ben ses kalitesi de iyi diyorsunuz tam aklımdaki kulaklık ayrıca daha ucuz buds 3 pro'dan teşekkürlerBassları efsane, basslarda sorun yaşamassınız ama mikrafonu baya kötü mikrafon önemliyse tavsiye etmem. Burdaki hiçbir markayı tavsiye etmem mikrafon önemliyse oda ayrı ama.
Zaten öyle çok mükemmel bir beklentim yok karşıdaki beni anlasa bana yeterli cok konuşma yapan biri değilim sadece kulaklığı çıkarmak istemiyorum basslar iyiyse eğer dediğiniz kadar onu alayım ben ses kalitesi de iyi diyorsunuz tam aklımdaki kulaklık ayrıca daha ucuz Buds 3 Pro'dan teşekkürler