Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?

Denemek lazım aslında ama işte deneyecek yer de yok maalesef;/

Anker Liberty 4 Pro mu Samsung Galaxy Buds 3 Pro mu fiyatları yakın acil öneride bulunun bugün alcam birini

Anker Liberty 4 Pro mu Samsung Galaxy Buds 3 Pro mu fiyatları yakın acil öneride bulunun bugün alcam birini
Telefon ne

Bana kalırsa nothing ear al ne kadar inceleme videosu izlediysem herkes önermiş bundan başka bişi almayın diyor ama bütçeyi o kadar çok da çıkarmamak için ben onu almıyorum realme alcam

Buds 3 Pro kullanicisi olarak soyluyorum parasini fazlasiyla hak etmiyor. Kutu 5-6K'lik bir kulakliga gore cok daha ucuz hissettiriyor ses kalitesi guzel mikrofonu guzel ama malzeme kalitesi olarak beni tatmin etmedi. Sirf Samsung ekosistemine girmek icin almistim ama Buds 4 Pro cikarsa degerlendireceğim (ek olarak şarj sorunu da var arada şarj olmuyolar ama bence hava sicakligindan dolayi).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…