Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Selamlar,

Samsung Galaxy Buds 3 Pro almayı düşünüyorum, aslında teknik özelliklerini ve daha önce konuları inceledim. Bir de size sormak istedim aramızda halen güncel olarak kullanan vardır diye düşündüm. Bu arada yarın veya en geç Cuma'ya kadar sipariş vermeyi düşünüyorum. Kullanıyor musunuz?

Ben kullanıyorum S25+ ile birlikte muazzam ötesi.

Farklı bir marka telefon ile kullanacaksanız tam verimli çalışmayabilir özellik kısımları falan.

Ses olarak çok fark olacağını sanmıyorum ama ANC vs de az da olsa farkedebilir farklı marka telefonda.

Zaten Samsung cihaz kullanıyorsanız pişman olmazsınız her yönünden.

Ben kullanıyorum S25+ ile birlikte muazzam ötesi.

Farklı bir marka telefon ile kullanacaksanız tam verimli çalışmayabilir özellik kısımları falan.

Ses olarak çok fark olacağını sanmıyorum ama ANC vs de az da olsa fark edebilir farklı marka telefonda.

Zaten Samsung cihaz kullanıyorsanız pişman olmazsınız her yönünden.

S24 FE kullanıyorum, bir sorun çıkaracağını sanmıyorum açıkçası. Ama genel olarak olumsuz yorumla pek karşılaşmadım o yüzden size danışmak istedim.

S24 FE kullanıyorum, bir sorun çıkaracağını sanmıyorum açıkçası. Ama genel olarak olumsuz yorumla pek karşılaşmadım o yüzden size danışmak istedim.
Bende Buds 2 Pro ve Buds 3 arasında gidip gelmiştim çok tereddüt etmiştim ama günün sonunda Buds 3 Pro aldım gayet memnunum. Uyurken de kullanıyorum rahatsız etmiyor. Tabi büyük silikonu kullanıyorum uyurken ☺️

Kulaktan düşme sorunu yaşamadım tabi bu kişiden kişiye kulak yapısına göre değişiyor. Ben mesela kepçe kulağım biraz büyük kulaklarım var 🤭

Onun haricinde yukarıda da dediğim gibi tüm özellikleri kusursuz zaten sizde Samsung marka telefon kullanıyormuşsunuz herhangi bir sorun çıkarmaz.

Yukarıda ki arkadaş şarj sorunları ve silikon yırtılması demiş alakası bile yok. Böyle diyenlere bende denk geldim araştırmalarım sonucu kulaklığın ilk çıkış tarihinde bu sorunlar yaşanıyordu sonra ki yeni üretimler de sorun yok.

2 2.5 aya yakın oldu alalı ben çok deli yatarım uyurum mesela herhangi bir yırtılma olmadı. Şarj konusunda da ANC açarsanız bir de UHQ ayarını 5 saate yakın gidiyor, Kapalı kullanırsanız 7 saate yakın.

@goktug.59 👆🏻

Son düzenleme:
Şarj sorunları, silikonların yırtılması gibi kronik sorunları mevcut. İyice sorunlarını araştırın. @system32exec size de araştırmayı öneriyorum.

Bu gibi olumsuz yorumları şu an ilk defa sizden duydum. YouTube inceleme videolarını ve burada açılan konuları detaylı bir şekilde inceledim. İncelediğimde pek bir olumsuz yorum göremedim. Sarı sitede bile dahil. Şahsen 7 bin TL'lik kulaklığın böyle bir sorun yaratacağını düşünmüyorum sonuç olarak insanlar para veriyor. Bu yorumunuz bende kafa karışıklığı yaptı. Fakat kullanan kişilerin yorum yapmasını bekliyorum hiç kullanmamış ürün çöp diyenleri es geçeceğim bilginiz olsun bu yorumu değerlendireceğim. Aldıktan kısa bir süre inceleme yapmayı düşünüyorum.

Bende Buds 2 Pro ve Buds 3 arasında gidip gelmiştim çok tereddüt etmiştim ama günün sonunda Buds 3 Pro aldım gayet memnunum. Uyurken de kullanıyorum rahatsız etmiyor. Tabii büyük silikonu kullanıyorum uyurken ☺️

Kulaktan düşme sorunu yaşamadım tabii bu kişiden kişiye kulak yapısına göre değişiyor. Ben mesela kepçe kulağım biraz büyük kulaklarım var 🤭

Onun haricinde yukarıda da dediğim gibi tüm özellikleri kusursuz zaten sizde Samsung marka telefon kullanıyormuşsunuz herhangi bir sorun çıkarmaz.

Yukarıdaki arkadaş şarj sorunları ve silikon yırtılması demiş alakası bile yok. Böyle diyenlere bende denk geldim araştırmalarım sonucu kulaklığın ilk çıkış tarihinde bu sorunlar yaşanıyordu sonra ki yeni üretimler de sorun yok.

2 2.5 aya yakın oldu alalı ben çok deli yatarım uyurum mesela herhangi bir yırtılma olmadı. Şarj konusunda da ANC açarsanız bir de UHQ ayarını 5 saate yakın gidiyor, Kapalı kullanırsanız 7 saate yakın.

@goktug.59 👆🏻

Yorumlarınızı değerlendireceğim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı