UmuTese4 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri Lamzu Atlantis OG v2 4K - G213 - G Pro X Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 Hepsiburada'da 4900 TL'ye düşmüş veya benzer fiyatlara hangi TWS'leri alabilirim? (iPhone ile kullanacağım)
Hepsiburada'da 4900 TL'ye düşmüş veya benzer fiyatlara hangi TWS'leri alabilirim? (iPhone ile kullanacağım)
Gearox Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım 23 Ağustos 2025 #2 UmuTese4 dedi: Hepsiburada'da 4900 TL'ye düşmüş veya benzer fiyatlara hangi TWS'leri alabilirim? (iPhone ile kullanacağım) Genişletmek için tıkla... Anker tercih edebilirsin malzeme olarak daha kalitelidir. Buds 3 pro kullanicisi olarak soyluyorum ses ve mikrofon 10/10 ama samsung'a yakisir bir urun olmamis. Eger samsung telefon kullaniosan alabilirsin ama benim tercihim anker yada jbl olurdu
UmuTese4 dedi: Hepsiburada'da 4900 TL'ye düşmüş veya benzer fiyatlara hangi TWS'leri alabilirim? (iPhone ile kullanacağım) Genişletmek için tıkla... Anker tercih edebilirsin malzeme olarak daha kalitelidir. Buds 3 pro kullanicisi olarak soyluyorum ses ve mikrofon 10/10 ama samsung'a yakisir bir urun olmamis. Eger samsung telefon kullaniosan alabilirsin ama benim tercihim anker yada jbl olurdu