Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:56 #1 Merhaba şu anda Realme 100t Buds'ım var bazen başımı çok ağrıtıyor. Buds 3 Pro da ağrı yapar mı? Birde macbook air de güzel çalışır mı? Son düzenleme: Bugün 12:32
Merhaba şu anda Realme 100t Buds'ım var bazen başımı çok ağrıtıyor. Buds 3 Pro da ağrı yapar mı? Birde macbook air de güzel çalışır mı?
Jeffrey Hardy Femtopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:59 #2 MacBook'da kullanacaksan bunu oneririm. Agri yapmaz. Amazon.com.tr Buds3 Pro'da konfor ve uyumluluk sorunlari yasayanlari gormustum.
MacBook'da kullanacaksan bunu oneririm. Agri yapmaz. Amazon.com.tr Buds3 Pro'da konfor ve uyumluluk sorunlari yasayanlari gormustum.
Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:10 #3 Jeffrey Hardy dedi: MacBook'da kullanacaksan bunu oneririm. Agri yapmaz. Amazon.com.tr Buds3 Pro'da konfor ve uyumluluk sorunlari yasayanlari gormustum. Genişletmek için tıkla... Yorumun icin teşekkür ederim. Önerdiğiniz kulaklık samsung telefonda da güzel çalışır mı? Genelde telefonda kullanıyorum çünkü.
Jeffrey Hardy dedi: MacBook'da kullanacaksan bunu oneririm. Agri yapmaz. Amazon.com.tr Buds3 Pro'da konfor ve uyumluluk sorunlari yasayanlari gormustum. Genişletmek için tıkla... Yorumun icin teşekkür ederim. Önerdiğiniz kulaklık samsung telefonda da güzel çalışır mı? Genelde telefonda kullanıyorum çünkü.
Jeffrey Hardy Femtopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:13 #4 Anrwqq dedi: Yorumun icin teşekkür ederim. Önerdiğiniz kulaklık samsung telefonda da güzel çalışır mı? Genelde telefonda kullanıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Calisir. Arkadasimda bu onerdigim kulakligin ayni markaya ait alt modelini S23 ile kullaniyor. Memnun gayet.
Anrwqq dedi: Yorumun icin teşekkür ederim. Önerdiğiniz kulaklık samsung telefonda da güzel çalışır mı? Genelde telefonda kullanıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Calisir. Arkadasimda bu onerdigim kulakligin ayni markaya ait alt modelini S23 ile kullaniyor. Memnun gayet.