Galaxy Buds 3 Pro nasıl verimli kullanılır?

thismerci

Centipat
Daha fazla  
Galaxy Buds 3 Pro aldim bugün elime gecti. Maksimum verimi nasıl alabilirim?
Telefonum S20 FE. Codec kisminda anlamadim cok da bilgim yok maalesef LDAC gozukuyor ama secilmiyor. Samsung'un codecinin de uhq olani secilmiyor. Ben bu ses kalitesini nasıl artiracagim? @Lancia Delta S4 yardimci olursaniz cok sevinirim.

sebebini asla anlayamadim . bu zaten gereksiz mi bilmiyorum ama moralim bozuldu hicbir enhance yapamiyorum gibi oldu. Gorseller kulakliklar bagliykenki haller. Tek yapabildigim wearable uygulamasindan soyle boyle bi eq yapmak oldu . Bu normal mi?

UHQ sadece S23 ve üstünde var. Ayrıca geliştirici seçeneklerinden telefona bağlıyken LDAC değil de SSC seçin.
ldac zaten secemiyorum onu zaten anlamadim da . Ssc secili durumda. ldactan daha mi iyi ayrica ?

Dolby atmosu açın ekolayzer kısmından da istediğiniz bir moda getirin ben bass modunda kullanıyorum son olarak da aktif gürültü engellemeyi sürekli açık kullanıyorum sesleri daha net duymamda yardımcı oluyor. Sizi bu ayarlar tatmin eder mi bilmiyorum ama ben bu ayarlarda kullanıyorum memnunum başka bir ayar yapma gereği de duymadım.

SSC LDAC'tan 2 kat daha çözünürlüklü sesi daha düşük gecikmeyle veriyor, yani daha iyi.
Ses kalitesini daha da arttırmak istersen 2. parti uygulama ile ekolayzır yöntemi anlatabilirim, kendi uygulamasındaki yeterli değil çünkü.

SSC ve Dolby Atmos açıp Apple Music'ten Dolby Atmos veya kayıpsız müzik dinleyin. UHQ ve diğerlerinin o telefonda kullanılamaması normal bir durum.

@Lancia Delta S4 hocam hastayım bu yüzden ben kulaktan düşmeyen mikrofonlu kablosuz kulaklık ihtiyacım var, dizi film oyun vb. kullanım hem pc hem mobil uyumlu. Her birkaç ayda yeni modeller markalar çıkıyor siz ne önerirsiniz? (bütçe: kaliteli sesi en uyguna veren f/p)

Telefonun Android mi iOS mu? Bütçe nedir?

Telefonun Android mi iOS mu? Bütçe nedir?
telefon android pc windows.

film dizi keyfi için film sitelerinden izlemek ses kalitesini etkiler mi? illa lisanslı üyelik telefon pc vb mı lazım yoksa heryerdeki tüm sesler mi kalitesini fark edebilecek miyim? (bütçe orta fp max. 3k diyim aklımda bişi yok 1k da olabilir 5kda kalitesini fark edebileceksem.)

sevinirim hocam

eq ayari ile ugrasirsaniz düz liberty 4 . (nc olmayanı).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…