Galaxy Buds 3 Pro nereden alınır?

rushing_temas

Centipat
Daha fazla  
Buds 2 Pro'daki ANC yetersizliği ve kulaktan düşme sorunundan dolayı Buds 3 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Bunun için de fiyatlara göz attığımda vatan, MediaMarkt gibi mağazalardaki fiyatların 8000 TL civarı olduğunu gördüm. En ucuz fiyat ise 6000 TL ve arada çok ciddi fiyat farkı var. Ama sorun şu ki Buds 3 Pro ilk çıktığında kalite sorunlarından dolayı piyasadan toplatılmıştı ve eylül civarı yeniden piyasaya sürülmüştü. Ucuza satan yerler eski üretim mi satıyor diye düşündüm. Eğer öyle bir durum varsa Vatan'dan almak durumunda kalacağım. Düşündüğüm yerlerin linki de şu şekilde:

Birisi Hepsiburada'nın kendi sattığı diğeri de Trendyol'un. Ama stoklar net değil o yüzden de şüphelendim. Sizce nereden almak daha mantıklı olur.

Bu iki linkten birinden almak istiyorsanız Trendyol'u seçin çünkü satıcı Trendyol'un kendisi. Üretim tarihini de soru cevap bölümünden sorabilirsiniz.

Bu iki linkten birinden almak istiyorsanız Trendyol'u seçin çünkü satıcı Trendyol'un kendisi. Üretim tarihini de soru cevap bölümünden sorabilirsiniz.

Linki yanlış vermiş Hepsiburada uygulaması. Link bu şekilde.

Soru bölümünden Trendyol'a iki kez sordum ikisinde de cevap veremiyoruz dediler o yüzden emin olamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı