Galaxy Buds 3 vs CMF Buds Pro 2

SıtkıOnur

Kilopat
Merhaba şu an Samsung Galaxy Buds 3 ile CMF Buds Pro 2'yi aynı fiyatlarda yakaladım. ikisi de yaklaşık 3000 TL bandında. Telefonum Galaxy S21 FE. Genel olarak net bir müzik dinleyebilmek ve mikrofon kalitesinin iyi olmasını istiyorum. Galaxy Buds 3 incelemelerinde mikrofonunun sesinin çok az olduğuyla karşılaştım ve nedense bana CMF Buds Pro 2 modelinin mikrofonu daha iyi geldi. Diğer konularda pek bir fikrim yok. Ayrıca kulaklarım ortalamaya göre biraz küçük bu yüzden kulağıma uygun olmaması sorunuyla karşılaşmak istemiyorum. Hangisini almam daha mantıklı? Veya daha mantıklı bir öneriniz var mı ?

CMF Buds Pro kesinlikle derim. Özellikle aldığım bir model ve hayran kaldım. ANC hiç fena değil. Şeffaflık modu idare eder. Ama müzik keyfi harika. Bass seviyorsanız sizi müthiş memnun eder. Uygulaması da çok kullanışlı. LDAC açık High-Res müzik dinliyorum genelde. IEM kulaklığım da vcar. Aşağı kalır bir yani yok. Düşük gecikme modundan çok memnun kalmadım. Size tavsiyem kılıf alacaksanız d aşu linktekini almanız. Zİra klasik silikonlar asla bir işe yaramıyor. Oturmuyor.

Mikrofon performansı nasıl, gün içerisinde sık sık telefon görüşmesi yapıyorum. Ekstra bir silikon almalı mıyım kulaklık için öneriniz var mıdır, ayrıca evofone sitesi güvenilir mi nothing Türkiye garantili olduğu yazıyor anladığım kadarıyla xiaominin falan resmi distribütörü ama nothingle ilgili bilgi bulamadım.

Hocam mikrofon ortanın biraz üstü diyebilirim. Daha önce kullandığım Soundpeats Air 5 çok daha iyiydi. Ben Hepsiburada satıcısından almıştım. 2950 TL gibi bir şeydi 3 hafta önce aldığımda. 3000 TL üstü bence gereksiz olur bu ürün için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…