T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.959 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Kasım 2020 #1 Samsung Galaxy M51 ile kullanacağım. Şu anda ÇiçekSepeti.com üzerinde 550 lira. Alınır mı? Rahat mı ve kulaktan düşüyor mu?
Samsung Galaxy M51 ile kullanacağım. Şu anda ÇiçekSepeti.com üzerinde 550 lira. Alınır mı? Rahat mı ve kulaktan düşüyor mu?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Kasım 2020 #2 Bana kalırsa Galaxy Buds serisinden Galaxy Buds+ alınır, normal Buds kötü o paraya değmez. Xiaomi Airdots Pro 2 alabilirsiniz.
Bana kalırsa Galaxy Buds serisinden Galaxy Buds+ alınır, normal Buds kötü o paraya değmez. Xiaomi Airdots Pro 2 alabilirsiniz.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 15 Kasım 2020 #3 Buda+ alınabilir gibi. Uzun olarak denemedim ancak bence güzel ikisi de.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.959 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Kasım 2020 #4 Kokona Shiki dedi: Bana kalırsa Galaxy Buds serisinden Galaxy Buds+ alınır, normal Buds kötü o paraya değmez. Xiaomi Airdots Pro 2 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Airdots Pro 2 çok kaba duruyor bence. Galaxy Buds gibi küçük olan kablosuz kulaklık yok mudur? Bu bütçe için farklı videolar izledim ama hepsinde kulaktan sarkan kulaklıklar önerilmişti. Seradotwav dedi: Buda+ alınabilir gibi. Uzun olarak denemedim ancak bence güzel ikisi de. Genişletmek için tıkla... Buds+ bütçem yok maalesef .
Kokona Shiki dedi: Bana kalırsa Galaxy Buds serisinden Galaxy Buds+ alınır, normal Buds kötü o paraya değmez. Xiaomi Airdots Pro 2 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Airdots Pro 2 çok kaba duruyor bence. Galaxy Buds gibi küçük olan kablosuz kulaklık yok mudur? Bu bütçe için farklı videolar izledim ama hepsinde kulaktan sarkan kulaklıklar önerilmişti. Seradotwav dedi: Buda+ alınabilir gibi. Uzun olarak denemedim ancak bence güzel ikisi de. Genişletmek için tıkla... Buds+ bütçem yok maalesef .