Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 8 Kasım 2020 #1 Bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı? Kullanan varsa, bu kulaklık fiyatının hakkını veriyor mu? Samsung Galaxy Buds+ Siyah Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Samsung Galaxy Buds+ Siyah Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2020
Bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı? Kullanan varsa, bu kulaklık fiyatının hakkını veriyor mu? Samsung Galaxy Buds+ Siyah Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Samsung Galaxy Buds+ Siyah Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #2 Bu kulaklığı kullanmadım ama mutlaka airpods önerenler olacaktır. Sakın onları dinlemeyin. Ben airpods ve bu kulaklık arasında kalmıştım. Keşke kalmasaymış ve buds+ alsaymışım.
Bu kulaklığı kullanmadım ama mutlaka airpods önerenler olacaktır. Sakın onları dinlemeyin. Ben airpods ve bu kulaklık arasında kalmıştım. Keşke kalmasaymış ve buds+ alsaymışım.
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 8 Kasım 2020 #3 Buds+ gayet başarılı kulaklık. Alabilirsin.