Galaxy Buds FE alınır mı?

615226

Centipat
1 hafta sonra bu kulaklığı alacaktım fakat haberi görünce korktum. Ve çevremde kullanan kişiler de var. Bu kulaklığın benim de başımda patlama gibi ihtimali var mı? Tanıdık birisindekini kullansam birkaç ay kullanılan kulaklık sorun çıkarır mı? Siz önerir misiniz?

Bugün kargom geldi. Şu an aşırı tedirgin oldum. İade mi etsem.

Bu firmanın ürettiği her bir ürünü niye sorunlu? Note 7 çıkıyor patlıyor, s8/s9 çıkıyor yeşil ekran, S20 S21 çıkıyor yeşil ekran, kulaklık çıkarıyor yine bomba. Tek bir gönderiye göre tabii ki kulaklığı yargılayamam fakat bu sorun neden oluşuyor alır isem başıma gelir mi? Yakın çevremde o kadar aydır kullanıp haberi görüp takmayan kişiler var. Alsam mı almasam mı bilmiyorum.

Neticede bu kulaklık sorunluysa ve patlar ise benim kulağım gidecek. Giden ürün umurumda değil kulağım gidecek.

Bu firmanın ürettiği her bir ürünü niye sorunlu? Note 7 çıkıyor patlıyor, s8/s9 çıkıyor yeşil ekran, S20 S21 çıkıyor yeşil ekran, kulaklık çıkarıyor yine bomba. Tek bir gönderiye göre tabii ki kulaklığı yargılayamam fakat bu sorun neden oluşuyor alır isem başıma gelir mi? Yakın çevremde o kadar aydır kullanıp haberi görüp takmayan kişiler var. Alsam mı almasam mı bilmiyorum.

Neticede bu kulaklık sorunlu ve patlar ise benim kulağım gidecek. Giden ürün umurumda değil kulağım gidecek.

Çok kötü bir durum. Kalıcı işitme kaybı yaşayan kişiye istediğin kadar ödeme yap işitmesi geri gelmedikten sonra ne yazar. Bir yıldır Buds 2'yi aktif bir şekilde herhangi bir sorun yaşamadan kullandım. Ama sanırım bundan sonra takarken anksiyetem olacak.

Çok kötü bir durum. Kalıcı işitme kaybı yaşayan kişiye istediğin kadar ödeme yap işitmesi geri gelmedikten sonra ne yazar. Bir yıldır Buds 2'yi aktif bir şekilde herhangi bir sorun yaşamadan kullandım. Ama sanırım bundan sonra takarken anksiyetem olacak.

Forumda ki arkadaşa servis tarafından 'ufak bir deforme oluşmuş istersen yenisini verelim' diye dalga geçercesine teklif etmişler. Adamın kulağı gitmiş. Takacak kulak olmadıktan sonra kulaklık neye yarar? Konu hakkında bilgisi olan birisi gelip bizi aydınlatır ise ona göre alacağım.

Şu an hem Buds 2 hem de FE modeli var? Bu olay haricinde sorun varsa alabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240923_225435_Gallery.jpg
    Screenshot_20240923_225435_Gallery.jpg
    202,8 KB · Görüntüleme: 127
Şu an hem Buds 2 hem de FE modeli var? Bu olay haricinde sorun varsa alabilirim.

Hocam bütçem ve gönlüm FE'ye yatkın ama bu kulaklık linkteki gibi bende de patlar mı? Aylarca kullanan arkadaşım bile şu an patlayacak mı acaba diye sorguluyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca hazır sizde ikisi de bulunuyorken sorayım. İkisi arasında devasa bir fark var mı?

Hocam bütçem ve gönlüm FE'ye yatkın ama bu kulaklık linkteki gibi bende de patlar mı? Aylarca kullanan arkadaşım bile şu an patlayacak mı acaba diye sorguluyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca hazır sizde ikisi de bulunuyorken sorayım. İkisi arasında devasa bir fark var mı?

Evet var ses kelitesi olsun ANC olsun kutu kalitesi olsun Buds 2 gerçekten daha iyi. FE modeli daha iyi kulakta duruyor.
Örnekler:
Buds FE modelinde kutu menteşeleri oynuyor kasa biraz fazla plastik hissiyatı veriyor 2 de ise daha tok ve menteşeler taş gibi sağlam
Buds 2 modelinin işlemcisinden midir bilmem FE modelinden daha hızlı tepki veriyor. Ayrıyeten kasada kablosuz şarj desteği bile var.
Ben Buds FE modelini 999 TL iken aldım şu an iade oluşturdum. (Nedeni ise bana Buds 2'den daha iyi ses kalitesi veriyor dendi. Yalanmış.)
Ha bu arada ekleyelim. Eğer urfada olan varsa elden aldığım fiyata verebilirim. Bir daha bu fiyata iner mi bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı