Galaxy Buds FE için sağ ve sol kulaklık için farklı komutlar nasıl atanır?

baris435

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Yaklaşık 2 gün önce Anker Soundcore R50'den Samsung Galaxy Buds FE'ye geçtim. Kulaklığı beğendim fakat R50'de olup bunda olmayan bir özellik fark ettim: Sağ kulaklıkla farklı, sol kulaklıkla farklı komut vermek istiyorum. 3. parti uygulamalarla denedim fakat başarılı olamadım.

Kullandığım cihaz S20 FE ve One UI 6 Custom ROM yüklü. TWRP ve root erişimim var. Xposed kurmaya çalıştım fakat kuramadım. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Yaklaşık 2 gün önce Anker Soundcore R50'den Samsung Galaxy Buds FE'ye geçtim. Kulaklığı beğendim fakat R50'de olup bunda olmayan bir özellik fark ettim: Sağ kulaklıkla farklı, sol kulaklıkla farklı komut vermek istiyorum. 3. parti uygulamalarla denedim fakat başarılı olamadım.

Kullandığım cihaz S20 FE ve One UI 6 Custom ROM yüklü. TWRP ve root erişimim var. Xposed kurmaya çalıştım fakat kuramadım. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

Merhaba. Kulaklığınızdaki tuşlar button mapper uygulamaları tarafından görünmüyorsa bu iş mümkün değil gibi. Başka bir uygulama bulsak da işlev atayabilmek için kulaklık tuşunun kodu lazım. Mesela tasker ile adamın biri selfie çubuğunun kodunu alabildiği için ona komut verdirebilmiş. Xposed kurabilseniz bir program mı vardı bununla alakalı? Öyleyse ve Android 13'te filansanız Xposed'ın değiştirilmişi LSPosed'a bakmalısınız.

Merhaba,

Merhaba hocam iyi günler.2 kulaklık arasında kaldım.Kullanmış biri olarak hangisini önerirsin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı