Galaxy Buds FE kötü ses veriyor

Mirza Demir

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklığı alalı daha 2 ay oldu olmadı hemen sorunlar göstermeye başladı, ilk önce bir teki.
1-2 hafta önce bir anda ses vermeyi bıraktı. Sadece ara sıra normal ses vermeye başladı, daha sonra bugün diğer teki de ses vermeyi bıraktı, ama bir sürü farklı şey denedim hiçbiri sesini geri getirmeme yardımcı olmadı, kulaklık ses veriyor ama yani çok çok az zar zor duyabiliyorum full seste kulak tıkacı gibi oluyorlar ilk aldığım halinden eser yok çok övülüyor fiyat performans ürün olduğu söyleniyordu diye önerilere güvenerek aldım paramla rezil oldum, bu durumla karşılaşan başka birisi var mı veya bu kulaklıklardan neredeyse duyulamayacak seviyede ses gelmesi durumunun çözümünü bilen? Şimdiden teşekkürler.

Hocam bir tanıdıkta Buds FE vardı onu da kulaklığın teki bozulmuş sanırım servise gönderince Buds 3 ile değişim yaptılar bir şansınızı deneyin derim.

Hocam bir tanıdıkta Buds FE vardı onu da kulaklığın teki bozulmuş sanırım servise gönderince Buds 3 ile değişim yaptılar bir şansınızı deneyin derim.

Bu servisten dönmesi ne kadar sürüyor gönderince 1-2 günse bu hafta sonu yollayayım çünkü tek kulaklığım bu şu anda.

Bu servisten dönmesi ne kadar sürüyor gönderince 1-2 günse bu hafta sonu yollayayım çünkü tek kulaklığım bu şu anda.

Sanmıyorum hocam kargo ile birlikte toplam 1 hafta civarı sürer bence.

Sanmıyorum hocam kargo ile birlikte toplam 1 hafta civarı sürer bence.

Anladım, her şekilde kulaklıksız kalacağız belli en iyisi erkenden yollamak, o arada bir tane Sony kulak üstü kulaklığım vardı ona bir menteşe bulabilirsem gidip taktırabilirim o sıradada onu kullanırım, sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…