Galaxy Buds FE vs Nothing Ear Stick

Zeяef

Megapat
Daha fazla  
Aklımda bu iki model var. Genelde bilgisayarda kullanacağım, mikrofonu önemli (toplantı, görüşme vs.) olduğu için dikkat ediyorum. Samsung Galaxy Buds FE, telefonumdan dolayı benim için bir tık önde. Nothing Ear Stick ise tasarım olarak hoşuma gitti ama silikonsuz bir kulaklık olduğu için emin değilim.

Bir yandan da silikonlu kulaklık kulağımın içini acıtıyor gibi gelmeye başladı, bu yüzden Ear Stick’i denesem mi diye düşünüyorum. Ses izolasyonu konusunda ev ortamında sıkıntı olmaz ama dinlediğim müzik gibi şeylerin dışarıdan duyulmasını da istemem. Kapalı ortamda (ev ortamı vs.) görüşme yaptığımda sesimin boğuk ve uzaktan gitmemesini istiyorum.

Bütçem 1500-2000 TL. Şu an Galaxy Buds FE (grafit rengi) 2K, Ear Stick ise 1.7K gibi bir fiyata denk geliyor. Bilgisayarda Arctis 5 sahibiyim ama artık uzun kullanımda kafa üstünü acıtmaya başladı ve kulaklık pedleri de eskisi gibi değil. Bu yüzden kablosuz, genel kullanımda işimi görecek bir kulaklık bakıyorum.

Samsung veya Nothing Ear Stick kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini yazabilir mi? Varsa başka marka/model önerileriniz de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buds FE kendi fiyatında kalite olarak da alabileceğin en iyi modellerden, evdeki de dahil olmak üzere etrafımdaki çoğu kişiye aldırdığım bir kulaklık. Ses kalitesi olarak benim Buds2 Pro ile aşırı bir farkı yok, çok benzerler. Hatta kulak yapısından dolayı daha iyi oturuyor FE.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı