Galaxy Buds FE vs Soundcore R50i nc vs Redmi Buds 5

Satici konusunda emin olamadim. Mrcep saticisi ile Şikayetvar.comda 2 sikayet var. Birisi bos bir tanesi ilgilenmedikleri ile ilgili.

Hayır yok hocam.

Peki bu Nays ile alakalı şu an alışveriş yapsam önümüzdeki ay için mi yoksa bu ay için mi bana geri ödeme yaparlar. Ürün şu an alışveriş yapsam önümüzdeki ay gelecek gibi. Yani önümüzdeki ay için kampanyadan da 100 TL kazanır mıyım?

Her firmanın şikayeti var. Şikayet Var'a iyi deneyim yazmak için kimse girmiyor.

Umarim sorun yasamam. Yasarsam satin aldigim yer mi ilgileniyor yoksa baska bir yere mi gonderecek? Redmi Buds 3 Pro'da sorun yasadim aldigim yer evofoneye yonlendirdi. Orasidi cok yardimci oldu.

Umarim sorun yasamam. Yasarsam satin aldigim yer mi ilgileniyor yoksa baska bir yere mi gonderecek? Redmi Buds 3 Pro'da sorun yasadim aldigim yer evofoneye yonlendirdi. Orasidi cok yardimci oldu.
Samsung Türkiye garantili ürün aldığınızdan direkt olarak yetkili servise gidebilirsiniz.

Ben Ankara'dayım hocam. Dediginiz servisler galiba İstanbul'da.

Acaba buradan o dediginiz servise yonlendirebiliyor muyuz?

Ben Ankara'dayım hocam. Dediginiz servisler galiba İstanbul'da.

Acaba buradan o dediginiz servise yonlendirebiliyor muyuz?
Hayır elden kabul ediyorlar. Ankara'da da servisler var. Merak etmeyin.

Aldim. Umarim begenirim. M14'te gerekli codecler var mi hocam bu cihaz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…