Şarkı yokken ancnin sesini mi diyorsunuz? ilk defa kullanıyorsanız olabilir ama farklı dip ses varsa garantiye gönderin.Daha dün aldığım Buds FE ortam sesi ve ANC modunda uğultu (rüzgar tarzı ses) yapıyor, bunun arızalı olma ihtimali var mı? Bir çözümü var mı? Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
ANC modu dış sesi sönümlerken kulağa negatif frekanslı ses dalgası yolladığı için böyle bir ses duyman bana normal geldi.ANC modunda uğultu (rüzgar tarzı ses) yapıyor
Peki ortam sesi modunda rüzgarımsı bir uğultu gelmesi normal mi? Sürekli bi hafif cızırtı sesi.ANC'nin hafif gürültü yapması olağan bir durum değil mi? QCY T13 ANC kullanıyorum ve şeffaf mod açıkken aynı hafif uğultumsu rüzgar sesi bana da geliyor.
Ortam sesi modunda rüzgar sesi gelmesi peki?ANC modu dış sesi sönümlerken kulağa negatif frekanslı ses dalgası yolladığı için böyle bir ses duyman bana normal geldi.
Yani bence normal.Peki ortam sesi modunda rüzgarımsı bir uğultu gelmesi normal mi? Sürekli bi hafif cızırtı sesi.
Ortam sesi modunda rüzgar sesi gelmesi peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.