Galaxy Buds FE'de dip ses geliyor

firat171

Centipat
Daha fazla  
Daha dün aldığım Buds FE ortam sesi ve ANC modunda uğultu (rüzgar tarzı ses) yapıyor, bunun arızalı olma ihtimali var mı? Bir çözümü var mı? Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün aldığım Buds FE ortam sesi ve ANC modunda uğultu (rüzgar tarzı ses) yapıyor, bunun arızalı olma ihtimali var mı? Bir çözümü var mı? Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
Şarkı yokken ancnin sesini mi diyorsunuz? ilk defa kullanıyorsanız olabilir ama farklı dip ses varsa garantiye gönderin.

ANC'nin hafif gürültü yapması olağan bir durum değil mi? QCY T13 ANC kullanıyorum ve şeffaf mod açıkken aynı hafif uğultumsu rüzgar sesi bana da geliyor.

ANC'nin hafif gürültü yapması olağan bir durum değil mi? QCY T13 ANC kullanıyorum ve şeffaf mod açıkken aynı hafif uğultumsu rüzgar sesi bana da geliyor.
Peki ortam sesi modunda rüzgarımsı bir uğultu gelmesi normal mi? Sürekli bi hafif cızırtı sesi.

ANC modu dış sesi sönümlerken kulağa negatif frekanslı ses dalgası yolladığı için böyle bir ses duyman bana normal geldi.
Ortam sesi modunda rüzgar sesi gelmesi peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı